HAPPY DOG Truthahn pur (kalkkuna) Näytä suurempana

HAPPY DOG Truthahn pur (kalkkuna)

Happy Dog Truthahn Pur -koirien märkäruoka valmistetaan ainoastaan kotimaista, teurastuoretta kalkkunaa käyttäen, ilman soijaa, ilman kasvispohjaisia lisiä tai väri- ja säilöntäaineita.  

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

3,00 €

Add to wishlist

Truthahn Pur -koirien märkäruoka sisältää vain yhden ainoan proteiinilähteen ja se soveltuu siksi erityisen hyvin ravintoyliherkkyyksistä ja allergioista kärsivien koirien ruokintaan.  Happy Dog -koirien märkäruoka on ihanteellinen Happy Dog -hiutaleisiin sekoitettavaksi! 

Lihaa ja eläinperäisiä sivutuotteita (kalkkunaa 100 %), kivennäisaineita.

Raakaproteiini 12.0%, raakarasva 7.0%, hehkutusjäännös 2.5%, raakakuitu 1.0%, kosteus 77.5%

Vitamiineja /kg: A-vitamiini 3000 I.E., D3-vitamiini 300 I.E., E-vitamiini 12 mg, B1-vitamiini 2.5 mg


Kirjoita arvostelu.


Vitamiinien syöttämisen pelastus
Meri H. on 2017-06-30Syötän Happy Dog purkkiruokaa koiralleni iltaruoan yhteydessä samalla kun annan vitamiinit, lisäten näin ruoan maittavuutta (syötän koiralleni kuivaruokaa). Ennen steriloitia koirallani oli ongelmana syömättömyys, josta keskustelin eläinlääkärin kanssa ja hän ehdotti hyvänlaatuisen kissanruoan lisäämistä ruoka-annokseen, sillä niissä on usein suurempi lihapitoisuus kuin koiranruoissa. Kokeilin Happy Dogin purkkiruokaa sen bongattuani kaupasta ja koirani mussutti ruokansa tyytyväisenä. Laitan siis noin neljäsosan purkista kuppiin, sekoitan sen veden ja vitamiinien kanssa, lisään nappulat ja ojennan kupin kuolaavalle hännän heiluttajalleni.