HAPPY DOG Ente pur (ankka) Näytä suurempana

HAPPY DOG Ente pur (ankka)

Koirien Happy Dog Ente Pur -märkäruoka valmistetaan yksinomaan kotimaista, teurastuoretta ankkaa käyttäen, ilman soijaa, ilman kasvipohjaisia lisiä tai väri- ja säilöntäaineita.  

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

3,00 €

Add to wishlist

Koirien Ente Pur -märkäruoka sisältää vain yhden ainoan proteiinilähteen ja soveltuu siksi erityisesti ruokintaan ravintoyliherkkyyksissä ja allergioissa.  Happy Dog -koirien märkäruoka on ihanteellinen Happy Dog -hiutaleisiin sekoitettavaksi! 

Lihaa ja eläinperäisiä sivutuotteita (ankkaa 100 %), kivennäisaineita.

Raakaproteiini 11.5%, raakarasva 7.0%, hehkutusjäännös 2.5%, raakakuitu 1.0%, kosteus 78.0%

Vitamiineja /kg: A-vitamiini 3000 I.E., D3-vitamiini 300 I.E., E-vitamiini 12 mg


Kirjoita arvostelu.


Vitamiinien syöttämisen pelastus
Meri H. on 2017-06-30Lisään Happy Dogin purkkiruokaa koirani iltaruokaan, johon laitan kaikki vitamiinit ja kivennäiset, lisäämään sen maittavuutta (syötän siis koiralleni kuivaruokaa). Ennen sterilointia koirallani oli ongelmana ruokahaluttomuus, josta puhuinkin eläinlääkärin kanssa ja hän ehdotti pienen määrän hyvälaatuisen kissanruuan lisäämistä ruoka-annokseen, sillä niissä on korkeampi lihapitoisuus kuin useimmissa koiranruoissa. Kokeilin Happy Dogin purkkiruokaa sen bongatessani kaupasta ja koirani mussutti ruokansa tyytyväisenä. Laitan siis noin neljäsosan purkista kuppiin, sekoitan veteen ja vitamiineihin, sitten nappulat joukkoon ja ojennan kupin kuolaavalle hännän heiluttajalleni.