Naturea Naturals Adult Wild Boar 2 kg Näytä suurempana

Naturea Naturals Adult Wild Boar 2 kg

Naturea Naturals Adult Wild Boar on täysravinto kaiken rotuisille aikuisille koirille. Sen pääraaka-aineena on käytetty tuoretta villisikaa. Villisian liha on täynnä makua, se on terveellistä ja vähärasvaista. Ruoassa on paljon hyviä proteiineja nelijalkaiselle kaverillesi varmistaen heille maistuvan ja biologisesti tasapainotetun aterian. 

Tiedot

rating Ei arvosteluja

16,90 €

Add to wishlist

Ruokaa, jonka koirasi löytäisi luonnosta, nyt Naturean tarjoilemana. 

Naturea Naturals Adult Wild Boar on täysravinto kaiken rotuisille aikuisille koirille. Sen pääraaka-aineena on käytetty tuoretta villisikaa. Kuivaruoan resepti toteuttaa Naturean pyrkimystä luonnonmukaiseen ravintoon. Ruoka sisältää samoja raaka-aineita, joita koirasi voisi syödä jos se olisi villi ja joita koiran esi-isät sudet nytkin syövät. Villisian liha on täynnä makua, se on terveellistä ja vähärasvaista. Ruoassa on paljon hyviä proteiineja nelijalkaiselle kaverillesi varmistaen heille maistuvan ja biologisesti tasapainotetun aterian. Ruoassa on runsaasti tärkeitä ravintoaineita kuten natriumia, kalsiumia ja B12 -ja B13-vitamiineja. Täysravinto sopii kaikkien  rotujen aikuisille koirille. 

 • pääraaka-aineena luuton tuore villisika
 • hiilihydraatin lähteenä tumma riisi
 • lisätty glukosamiinia ja kondroitiinia nivelten hyvinvointiin
 • MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
 • vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton
 • valmistukseen ei ole käytetty geenimanipuloituja ainesosia.
 • Eläinperäisiä ainesosia 51%
 • Sisältää 29% proteiinia sekä 18% rasvaa

Koostumus

Tuore villisika, tumma riisi, kuivattu sikaproteiini, herne, kananrasva, omena, hydrolysoitu sian maksa, oluthiivahiutaleet, hydrolysoidut kasvikset, kurpitsa, porkkana, pinaatti, karpalo, merilevä,  glukosamiini (500 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (500mg/kg), MOS, FOS, Yucca Schidigera -uute, oregano, rosmariini, persilja, salvia.

Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen 28%, rasva 17%, raakakuitu 3,5%, tuhka 7%, NFE (nitrogen-free extract) 35,5%, kosteus 9%, kalsium 1,4%, fosfori 0,9%

Metabolinen energia 3960 kcal/kg

Iho, sydän ja nivelet

Omega 6 rasvahapot 3%

Omega 3 rasvahapot 0,25%

Glukosamiini 500 mg/kg

Kondroitiini 500 mg/kg

Vitamiinit ja hivenaineet

A-vitamiini 18 000 IU/kg

D3-vitamiini 2000 IU/kg

E-vitamiini 120 mg/kg

C-vitamiini 13 mg/kg

Sinkki 96 mg/kg

Kupari 8 mg/kg

Mangaani 6 mg/kg

Rauta 60 mg/kg

Jodi 2,8 mg/kg

Seleeni 0,1 mg/kg

Katso lisätietoa täältä >>

Miksi Naturea Naturals?

Naturea Naturals -sarjan tuotteisiin käytetystä lihasta ja kalasta on poistettu erityislaitteistolla mekaanisesti luut ja rustot. Erottelun jälkeen ne säilytetään jääkaapissa ruostumattomassa teräksestä valmistetussa säiliössä 0º ja 2º celsius-asteen lämpötilassa. Kun lihaa ei pakasteta, säilyvät kaikki välttämättömät vitamiinit ja aminohapot lisäten ravinnon maukkuutta. Tuore luuton kana, lammas ja lohi kuljetetaan juuri sopivasti tuotantoa varten ja ne käytetään 24 tunnin kuluessa. Tällä hyvin tiukalla prosessilla ja tuoreilla proteiinilähteillä edistämme karvaisten kaveriemme terveempää ja pitempää elämää.

 • Pääraaka-aineena luuton tuore liha tai kala
 • Korkea lihapitoisuus 41% - 61%
 • Tumma riisi ja kokojyväriisi hiilihydraatin lähteenä
 • Glukosamiini, kondriotriinisulfaatti nivelten hyvinvointiin
 • MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
 • Vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton