Naturea Naturals Adult Large Breed 12 kg Näytä suurempana

Naturea Naturals Adult Large Breed 12 kg

Naturea Naturals Adult Large Breed -täysravintoon on käytetty pääraaka-aineena Iberian niemimaalla puolivillinä asustelevaa Iberico-porsasta. Iberico-porsaan lihassa on matala kolesterolitaso ja paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja. Reseptiin on käytetty vain yhtä eläinproteiinia, joten ruokaa kannattaa kokeilla herkkävatsaisille ja allergisille koirille.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

69,90 €

Add to wishlist

Uusi proteiininlähde, uusi mahdollisuus vaativammille koirille!

Naturea Naturals Adult Large Breed on täysravinto suurikokoisille roduille. Pääraaka-aineena on käytetty tuoretta Iberian niemimaalla puolivillinä asustelevaa Iberico-porsasta. Liha on maultaan mietoa ja hyvin sulavaa. Iberico-porsas syö ravinnokseen pääasiassa heinää ja tammenterhoja, mikä antaa lihalle sen tunnusomaisen marmoripinnan ja erityisen maun. Iberico-porsaan lihassa on matala kolesterolitaso ja paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja. Tuoreen lihan lisäksi ruokaan on lisätty terveellisiä hedelmiä, kasviksia ja yrttejä antamaan tarpeellisia vitamiineja ja hivenaineita. Reseptiin on käytetty vain yhtä eläinproteiinia, joten ruokaa kannattaa kokeilla herkkävatsaisille ja allergisille koirille.

Jos parhaan ystäväsi ruokahalu on yhtä suuri kuin hänen kokonsa, tämä resepti täyttää kaikki odotuksenne niin maultaan kuin ravintoarvoiltaan!

 • pääraaka-aineena luuton tuore liha
 • hiilihydraatin lähteenä tumma riisi
 • lisätty glukosamiinia ja kondroitiinia nivelten hyvinvointiin
 • MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
 • vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton
 • valmistukseen ei ole käytetty geenimanipuloituja ainesosia.
 • Eläinperäisiä ainesosia 43%
 • Sisältää 26% proteiinia sekä 15% rasvaa

Koostumus

Tuore Iberico-porsas, ruskea riisi, herne, dehydratoitu Iberico-porsaan proteiini, puhdistettu kananrasva, omenamassa, hydrolysoitu porsaan maksa, pellavansiemen, panimohiiva, hydrolysoituja vihanneksia, porkkana, kurpitsa, pinaatti, karpalo, merilevä, glukosamiini (1500 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (600mg/kg), MOS, FOS, Yucca Schidigera -uute, oregano, rosmariini, persilja, salvia.

Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen 26%, rasva 15%, raakakuitu 4%, tuhka 7%, NFE (nitrogen-free extract) 39%, kosteus 9%, kalsium 1,3%, fosfori 0,95%

Metabolinen energia 3850 kcal/kg

Iho, sydän ja nivelet

Omega 6 rasvahapot 2,8%

Omega 3 rasvahapot 0,25%

Glukosamiini 1500 mg/kg

Kondroitiini 600 mg/kg

Vitamiinit ja hivenaineet

A-vitamiini 18 000 IU/kg

D3-vitamiini 2000 IU/kg

E-vitamiini 120 mg/kg

C-vitamiini 15 mg/kg

Sinkki 96 mg/kg

Kupari 8 mg/kg

Mangaani 6 mg/kg

Rauta 60 mg/kg

Jodi 2,8 mg/kg

Seleeni 0,1 mg/kg

Katso lisää tietoa täältä >> 

Miksi Naturea Naturals?

Naturea Naturals -sarjan tuotteisiin käytetystä lihasta ja kalasta on poistettu erityislaitteistolla mekaanisesti luut ja rustot. Erottelun jälkeen ne säilytetään jääkaapissa ruostumattomassa teräksestä valmistetussa säiliössä 0º ja 2º celsius-asteen lämpötilassa. Kun lihaa ei pakasteta, säilyvät kaikki välttämättömät vitamiinit ja aminohapot lisäten ravinnon maukkuutta. Tuore luuton kana, lammas ja lohi kuljetetaan juuri sopivasti tuotantoa varten ja ne käytetään 24 tunnin kuluessa. Tällä hyvin tiukalla prosessilla ja tuoreilla proteiinilähteillä edistämme karvaisten kaveriemme terveempää ja pitempää elämää.

 • Pääraaka-aineena luuton tuore liha tai kala
 • Korkea lihapitoisuus 41% - 61%
 • Tumma riisi ja kokojyväriisi hiilihydraatin lähteenä
 • Glukosamiini, kondriotriinisulfaatti nivelten hyvinvointiin
 • MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
 • Vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton