Alennettu hinta! Naturea Naturals Puppy Large Breed Iberian Pork 12kg Näytä suurempana

Naturea Naturals Puppy Large Breed 12kg

Naturea Naturals Puppy Large breed on täysravinto suurikokoisten rotujen pennuille. Pääraaka-aineena on käytetty Iberian niemimaalla suuren osan vuodesta vapaana laiduntavaa Iberico-porsasta. Tuoreen lihan lisäksi ruokaan on lisätty terveellisiä hedelmiä, kasviksia ja yrttejä antamaan tarpeellisia vitamiineja ja hivenaineita. Sisältää vain yhtä eläinproteiinia.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

59,92 €

-20%

74,90 €

Add to wishlist

Jos parhaan ystäväsi ruokahalu on yhtä suuri kuin hänen kokonsa, tämä resepti täyttää kaikki odotuksenne niin maultaan kuin ravintoarvoiltaan!

Naturea Naturals Puppy Large breed on täysravinto suurikokoisten rotujen pennuille. Pääraaka-aineena on käytetty tuoretta Iberian niemimaalla puolivillinä asustelevaa Iberico-porsasta. Iberico-porsaat saavat laiduntaa suuren osan vuodesta vapaana. Iberico-porsas syö ravinnokseen pääasiassa heinää ja tammenterhoja, mikä antaa lihalle sen tunnusomaisen marmoripinnan ja erityisen maun. Liha on maultaan mietoa ja hyvin sulavaa. Iberico-porsaan lihassa on matala kolesterolitaso ja paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja. Tuoreen lihan lisäksi ruokaan on lisätty terveellisiä hedelmiä, kasviksia ja yrttejä antamaan tarpeellisia vitamiineja ja hivenaineita. Resepti on suunniteltu suurikokoisille pennuille turvaamaan terveen kasvun. Reseptiin on käytetty vain yhtä eläinproteiinia, joten ruokaa kannattaa kokeilla herkkävatsaisille ja allergisille koirille.

 • pääraaka-aineena luuton tuore liha
 • hiilihydraatin lähteenä tumma riisi
 • lisätty glukosamiinia ja kondroitiinia nivelten hyvinvointiin
 • MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
 • vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton
 • valmistukseen ei ole käytetty geenimanipuloituja ainesosia.
 • Eläinperäisiä ainesosia 52%
 • Sisältää 29% proteiinia sekä 18% rasvaa

Koostumus

Tuore Iberico-porsas, ruskea riisi, kuivattu Iberico-porsaan proteiini, herne, puhdistettu kananrasva, omenamassaa, hydrolysoitu sian maksa, panimohiiva, pellavansiemen, kalaöljy, hydrolysoituja kasviksia, porkkana, kurpitsa, pinaatti, karpalo, merilevä, glukosamiini (1500 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (600mg/kg), MOS, FOS, oregano, Yucca Schidigera -uute, rosmariini, persilja, salvia.

Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen 29%, rasva 18%, raakakuitu 3,5%, tuhka 7,1%, NFE (nitrogen-free extract) 33,4%, kosteus 9%, kalsium 1,2%, fosfori 1%

Metabolinen energia 4100 kcal/kg

Iho, sydän ja nivelet

Omega 6 rasvahapot 3%

Omega 3 rasvahapot 0,5%

Glukosamiini 1500 mg/kg

Kondroitiini 600 mg/kg

Vitamiinit ja hivenaineet

A-vitamiini 21 516 IU/kg

D3-vitamiini 1969 IU/kg

E-vitamiini 143 mg/kg

C-vitamiini 15 mg/kg

Sinkki 96 mg/kg

Kupari 8 mg/kg

Mangaani 6 mg/kg

Rauta 60 mg/kg

Jodi 2,8 mg/kg

Seleeni 0,1 mg/kg

Katso lisätietoa täältä >>

Miksi Naturea Naturals?

Naturea Naturals -sarjan tuotteisiin käytetystä lihasta ja kalasta on poistettu erityislaitteistolla mekaanisesti luut ja rustot. Erottelun jälkeen ne säilytetään jääkaapissa ruostumattomassa teräksestä valmistetussa säiliössä 0º ja 2º celsius-asteen lämpötilassa. Kun lihaa ei pakasteta, säilyvät kaikki välttämättömät vitamiinit ja aminohapot lisäten ravinnon maukkuutta. Tuore luuton kana, lammas ja lohi kuljetetaan juuri sopivasti tuotantoa varten ja ne käytetään 24 tunnin kuluessa. Tällä hyvin tiukalla prosessilla ja tuoreilla proteiinilähteillä edistämme karvaisten kaveriemme terveempää ja pitempää elämää.

 • Pääraaka-aineena luuton tuore liha tai kala
 • Korkea lihapitoisuus 41% - 61%
 • Tumma riisi ja kokojyväriisi hiilihydraatin lähteenä
 • Glukosamiini, kondriotriinisulfaatti nivelten hyvinvointiin
 • MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
 • Vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton