Uutta! Forthglade Christmas Dinner Turkey 395g Näytä suurempana

Forthglade Christmas Dinner Turkey 395g

Forthglade Complete Meal jouluateria on suunniteltu täyttämään kaikki koirasi tarpeet. Täysateria on valmistettu kalkkunasta (75%) karpaloista ja palsternakasta. Lihainen ateria on erittäin maistuvaa, ja se ilahduttaa myös nirsoimpia hännänheiluttajia. Viljaton ja lisäaineeton ruoka sopii myös herkkävatsaisille. Saatavilla vain rajoitetun ajan!

Tiedot

rating Ei arvosteluja

3,00 €

Add to wishlist

Complete Christmas Meal on suunniteltu täyttämään kaikki koirasi tarpeet. Resepti on ravitsemuksellisesti tasapainotettu siten, että se sisältää 75% lihaa ja herkullisia, terveellisiä vihanneksia ja marjoja viljojen asemasta. Hellävarainen valmistusmenetelmä varmistaa vitamiinien ja mineraalien säilymisen varmistaen lemmiksi optimaalisen terveyden pennuista senioreihin.

Koostumus: Kalkkuna (75 %), karpalo (4 %), palsternakka (4 %), mineraalit, pellavansiemenöljy (0,5 %), merilevä (0,45 %), prebiootti – frukto-oligosakkaridi, Yucca Schidigera-kasviuute, glukosamiini (50 mg/kg), kondroitiini (50 mg/kg), kamomilla, persilja, rosmariini, nokkonen.

Lisäaineet (per kg): A-vitamiini 2500 IU, D3-vitamiini 200 IU, E-vitamiini 30 mg.

Hivenaineyhdisteet: Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 139 mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 33 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 20 mg, vedetön kalsiumjodaatti 0,8 mg.

Ravintoaineet: Raakaproteiini 11%, raakakuitu 0,7%, raakarasva 7,5%, tuhka 4%, kosteus 70%

Täysikasvuiselle yli 1-vuotiaalle koiralle. Jos koira saa muutakin ravintoa, määrää sopeutetaan vastaavasti.

Varastointi: Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä avattu tuote jääkaapissa ja käytä 48 tunnin kuluessa. Vettä oltava jatkuvasti saatavilla.

Valmistettu Englannissa.