ANF Adult Lamb & Rice 12kg Näytä suurempana

ANF Adult Lamb & Rice 12kg

ANF Lamb & Rice lammas-riisi-täysravinto sopii erinomaisesti allergisille, herkille ja herkkävatsaisille koirille. 

Tiedot

rating Ei arvosteluja

59,00 €

Add to wishlist

ANF Adult Lamb & Rice on erittäin maistuvaa lammas-riisi -pohjaista täysravintoa ja se soveltuu hyvin niille ihollaan ja korvillaan reagoiville herkille koirille, joille ei välttämättä tavalliset täysravinnot sovellu. Se on kehitetty ylläpitämään koiran tuuheaa ja kiiltävää turkkia, sekä tervettä ihoa. Se sisältää erittäin korkealaatuista valkuaista, runsaasti terveellisiä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, sekä riittävän korkeat pitoisuudet luonnollista glukosamiinia ja kondroitiinia ylläpitämään koiran nivelien hyvää ja kestävää terveyttä ja toimivuutta. Erittäin sulavana ravintona myös koiran jätökset ovat pienet jakiinteät ja siten helposti pois korjattavissa.

ANF Adult Lamb & Rice ei sisällä palkokasveja, kuten hernettä, linssiä, alfalfaa tai soijapapua, eikä hiivaa, tomaattia tai kalaa, eikä ruskean riisin lisäksi mitään muuta viljaa ja siksi se soveltuu niin erinomaisesti allergisille ja herkille koirille, joilla on iho-, korva- ja turkkiongelmia, hiivaongelma, tai joilla esiintyy paljon kutinaa ja raapimista, tai koirille, jotka ovat vain tavallista herkkämahaisempia.

Tuotteen valmistusainelistalta voit havaita, että tuote sisältää 36 % luonnollista ruskeaa riisiä ja 30 % kuivattua lampaanlihaa. Kuivattu lampaanliha vastaa 3-5 kertaista määrää tuorelihaa, joka on erittäin vesipitoista. ANF Lamb & Rice täysravinnon lampaanlihapitoisuus säilyy täysimääräisenä lopputuotteeseen. 

ANF:n ainutlaatuinen pakkaustekniikka on alallaan vertaansa vailla. ANF täysravinnot pakataan valoa läpäisemättömään ja täysin hapettomaan pakkaukseen siten, että ilmaa ei pääse tuotteeseen, mikä takaa, että valo ja ilman happiradikaalit eivät heikennä täysravinnon korkealaatuisuutta, sen ravintoarvoja ja maistuvuutta. Näin arvokkaat ravinteet säilyvät todella korkealaatuisina ja tuoreina koirasi ruokakupille asti. Koirasi havaitsee sen korkean laadun ja sinä sen erinomaisen maistuvuuden koirallesi.

Koostumus: 

Ruskea riisi (36 %), kuivattu lampaanliha (30 %), kuivattu kananmuna, lampaanrasva (antioksidantti: luonnolliset tokoferolit), juurisikuri, pellavansiemen, lampaanlihauute, lesitiini, kalaöljy, kalsiumkarbonaatti, merilevä, koliinikloridi, tauriini (välttämätön aminohappo), E vitamiinin esiseos (alfa-tokoferoliasetaatti), aminohappo-sinkkikelaattihydraatti, Yucca Schidigera kasviuute, aminohappo-mangaanikelaattihydraatti, askorbyylimonofosfaatti, aminohappo-kuparikelaattihydraatti, B12 vitamiinin esiseos, A vitamiinin esiseos (retinyyliasetaatti), niasiini, natriumseleniitin esiseos, D3 vitamiinin esiseos, biotiinin esiseos, kalsiumpantotenaatti, tiamiinimononitraatti (vitamiini B1), B2 vitamini (riboflaviini), B6 vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), kalsiumjodaatti, foolihappo. Lisätty antioksidanttina luonnollista tokoferoli-kasviuutetta ja C-vitamiinipalmitaattia. Ei sisällä suolaa, väri- tai säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsorbaattia).

Ravintoainesisältö: 

Raakavalkuainen 23%,  Raakarasva 14%, Raakakuitu 4,5%, kosteus 10%, hehkutusjäännös (mineraalit) 11,5%, Kalsium 2,2%, fosfori 1,2%, kupari 14 mg/kg, A-vitamiini 24.689 ky/kg, D-vitamiini 2.202 ky/kg, E-vitamiini 100ky/kg, C-vitamiini 178 mg/kg, Alfalinoleenihappo (Omega-3) 1,14%, linolihappo (Omega-6) 2,5%

Valmistusmaa: Englanti