Naturea Kana & Kalkkuna 375g Näytä suurempana

Naturea Kana-Kalkkuna 375g

Naturea Aito Viljaton Märkäruoka sopii kaiken rotuisille ja –ikäisille koirille luonnollisen ja terveellisen koostumuksensa ansiosta. Ruoassa ei ole lisäaineita, viestiaineita tai makuaineita. Naturea märkäruoat on pakattu käteviin 375 gramman Tetra Pak –pakkauksiin.  Maku ja tuoreus varmistaa eksklusiivisen makukokemuksen koirallesi. 

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 6

3,20 €

Add to wishlist

Naturea Aito Viljaton Märkäruoka sisältää ainoastaan korkealuokkaisia aineksia, joita on hyväksytty ihmistenkin syötäviksi. Ruoat pakataan kestävissä ja kätevissä ”Tetra Recart” –pakkauksissa varmistaen maun ensimmäisestä viimeiseen palaan.Tämä tuote ei sisällä geneettisesti muunneltuja organismeja (GMO).

Ruokakokemuksen parantamiseksi suosittelemme Naturean koirien märkäruokien sekoittamista päivittäiseen kuivamuonaan.

Koostumus

Tuore kana: 47,7%

Tuore kalkkuna: 4%

Tuore porkkana: 4%

Kuivatut vihannekset: 1%

Tyypillinen ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen: 9%

Öljyt ja rasvat: 5%

Raakakuitu: 3%

Tuhka: 0,5%

Kosteus: 80%Kirjoita arvostelu.


Tuotearvostelu
Jenni L. on 2017-06-11Kompaktin kokoinen annospurkki, pakkauksella hyvä ulkonäkö. Avatessa tulee ihmisnenääkin miellyttävä oikein ruokaisa tuoksu. Tuntuu että koira syö tässä taloudessa parempaa ruokaa kuin ihminen! Mureketyyppinen ruoka on helppo ja nopea kaataa pakkauksesta ulos. Hyytelöä jää suht vähän purkkiin. Ruoka on helppo pilkkoa ja muussata. Murekkeessa näkyy selkeitä pieniä kasvisten paloja sekä lihaa, parantavat tuotteen ulkonäköä ja laatua. Kana-kalkkuna mureke ahmittiin kupista välittömästi, sopi meidän testaajalle täydellisesti. Tätä ostan uudelleen. Pisteet 5/5.
Tuotearvostelu
Veera K. on 2017-06-26Sopivan kokoinen pakkaus, mukavan yksinkertainen tuoteseloste. Sopisi hyvin reissuille ja mm. Kongin sisään. Koostumus aika märkää. Maistuvuus erinomainen kaikilla koirilla.
Tuotearvio Naturea kalkkuna
Pilvi P. on 2017-05-12Bordercollieuros Junnu kohta 1v tykkäsi tästä märkäruuasta kovin. Emännän nenään tuoksu ruuassa oli hyvä, samoin Junnun. Ruoka meni hetkessä parempiin suihin, oli mukava että ruoka oli lihaisa ja siinä näkyi selkeästi mm. porkkanan palat. Junnu tykkäsi ja vatsakin toimi hyvin, vaikkei ennen kyseistä ruokaa oltu tarjottu. Mukavan tuore ja ilmeisen makoisa ruoka! Sopi hyvin myös esim. kongeihin täytteeksi.
Tuote testaus
Satu h. on 2017-05-14Testasin tuotetta kahdelle kiinanharjakoiralle. Ruoka oli maittavaa ja koostumus hyvä, ehkä hyytelöä olisi voinut olla vähemmän. Tämän tuotteen tuoksu yllätti myös positiivisesti ja sen vuoksi voisinkin ottaa tätä ruokaa meille käyttöön näyttelyreissuille. Ainoa miinus purkin koko, toivoisinkin pienempää pakkausta ajatellen pikkukoiria :)
Naturea kana...
Heidi P. on 2017-05-15Meillä 2 koiraa testasi (kertaluontoisesti) chicken with TURKEY - märkäruoan... Pakkauksen kylki kertoo: Kanaa 47,7% ja Kalkkunaa 4% eli käytännössä se on CHICKEN with turkey. Ruoka on kiinteää, ei mitään mössöä. Pakkauksessa ruoan lisäksi hieman hyytelöitynyttä nestettä. Porkkanat ja valkoiset vihannespalat (perunat?) erottuvat selkeästi. Meillä kummallekin maistui hyvin (eivät ole nirsoja yksilöitä). Sopii meidän koirille esim. tilanteessa jossa ei ole mahdollista pitää raakalihoja matkassa mukana. En osaa sanoa kuinka toimii enemmällä käytöllä; siitä ei ole kokemusta.
Tuotearvostelu
Sarianna N. on 2017-05-16Otimme testiin kana-tonnikala-lohi ja kana-kalkkunan kahdelle isolle koiralle. Tarkoituksena oli testata, saammeko huonosti maistuvan nappulan menemään alas ja menihän se! Ainoastaan raakaruoan kanssa on kupit nuoltu yhtä puhtaiksi. Koostumus oli hyvä ja tuoksu koirien nokkaan erittäin herkullinen, emäntä ei niin välittänyt :-D tämä sopisi mainiosti esimerkiksi kongin täytteeksi. Mahat kestivät molemmilla hyvin, ainakin tämän pienen määrän. Yllätys oli se, että normaalisti kaikesta kalasta tykkäävät koirat tykästyivät enemmän tähän lintuversioon :-)