Naturea Tonnikala & Lohi 375g Näytä suurempana

Naturea Kana-Tonnikala-Lohi 375g

Naturea Aito Viljaton Märkäruoka on valmistettu vähintään 88 % liha/kalapitoisuudella sisältäen luonnonmukaisia proteiineja. Sisältää helposti sulateltavat ainekset, luonnollisia antioksidentteja kasviksista ja öljyjä oikeaan rasvatasapainoon. Ruoat pakataan kestävissä ja kätevissä ”Tetra Recart” –pakkauksissa varmistaen maun ensimmäisestä viimeiseen palaan.

Tiedot

Average rating: 4.5/5 - Number of reviews: 7

3,20 €

Add to wishlist

Ruokakokemuksen parantamiseksi suosittelemme Naturean koirien märkäruokien sekoittamista päivittäiseen kuivamuonaan.

Koostumus

Tuore kana: 31,7%

Tuore tonnikala: 16%

Tuore lohi: 4%

Tuore porkkana: 4%

Kuivatut vihannekset: 1%

Tyypillinen ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen: 9%

Öljyt ja rasvat: 6%

Raakakuitu: 1,5%

Tuhka: 3%

Kosteus: 80%Kirjoita arvostelu.


Tuotearvostelu
Jenni L. on 2017-06-11Suhteellisen voimakas kalainen tuoksu. Kaadettaessa mureke tulee siististi ulos, mutta hyytelöä jäi aika paljon pakettiin. Mureke on helppo pilkkoa ja muussata. Koostumukseltaan laadukkaan oloinen, pieniä kasvisten paloja seassa. Tonnikala-lohi on varmasti kalanystävän valinta. Meidän testaajamme on saanut kalaisia ruokia vain silloin tällöin ja tuntui aluksi hieman vierastavan. Tästä ruuasta söi vain puolet. Tosin ruokahaluttomuus saattoi johtua myös ulkopuolisista syistä, ei niinkään ruuasta. Miellyttävä kokonaisuus jota tulen kokeilemaan vielä uudelleenkin. Pisteet 3/5.
Tuotearvostelu
Veera K. on 2017-06-26Voimakas kalainen tuoksu. Tetra oli sopivan kokoinen ja ruoka oli helposti käsiteltävää. Hieman tiiviimpää koostumusta jäin kaipaamaan, kongiin laitto oli hieman haastavaa. Ruoka maistui koirille mainiosti, myös tiineyden takia pahoinvoiva narttu söi hyvällä ruokahalulla. Reissuevääksi oikein mainio, plussaa simppelistä tuoteselosteesta.
Tuotearvio
Pilvi P. on 2017-05-12Bordercollieuros Junnu kohta 1v tykkäsi tästä märkäruuasta kovin. Emännän nenään tuoksu ruuassa oli hyvä, samoin Junnun. Ruoka meni hetkessä parempiin suihin, oli mukava että ruoka oli lihaisa ja siinä näkyi selkeästi mm. porkkanan palat. Junnu tykkäsi ja vatsakin toimi hyvin, vaikkei ennen kyseistä ruokaa oltu tarjottu. Mukavan tuore ja ilmeisen makoisa ruoka! Sopi hyvin myös esim. kongeihin täytteeksi. Kalaversiosta Junnu vielä tykkäsi enemmän kuin kalkkunasta, vaikka sekin oli hyvää.
Tuote testaus
Satu h. on 2017-05-14Kiinanharjakoira tytöt testasivat tämänkin märkäruuan, itseä ei tuotteen haju miellyttänyt mutta koirat söivät ruuan empimättä. Koostumus tässäkin hyvä.
Tuotearvostelu
Heidi M. on 2017-05-14Meidän 2v monirotuinen nirso koira tykkäsi tästä ruoasta kovasti. Koira on hyvin herkkä vatsainen ja tästä ei mitään oireita tullut. Vatsa pysyi hyvänä. Itsellä tuottanut pään vaivaa että mitä ruokaa toinen suostuisi syömään ja nyt taisi sellainen löytyä. Varmasti tulen ostamaan toistekin. Plussaa sen viljattomuus. Koostumus ja hajukin miellytti myös omaa nenää. Normaalisti kun koiran ruuat haisee todella pahalle.
Tuotearvio
Sarianna N. on 2017-05-16Otimme testiin kana-tonnikala-lohi ja kana-kalkkunan kahdelle isolle koiralle. Tarkoituksena oli testata, saammeko huonosti maistuvan nappulan menemään alas ja menihän se! Ainoastaan raakaruoan kanssa on kupit nuoltu yhtä puhtaiksi. Koostumus oli hyvä ja tuoksu koirien nokkaan erittäin herkullinen, emäntä ei niin välittänyt :-D tämä sopisi mainiosti esimerkiksi kongin täytteeksi. Mahat kestivät molemmilla hyvin, ainakin tämän pienen määrän. Yllätys oli se, että normaalisti kaikesta kalasta tykkäävät koirat tykästyivät enemmän tuohon lintuversioon :-)
Kana-Kala
Heidi P. on 2017-05-17Meillä kaksi koiraa testasi (kertaluontoisesti) chicken with TUNA & SALMON märkäruoan... Pakkauksen kylki kertoo: Kanaa 31,7% ,Tonnikalaa 16% ja Lohta 4%... Lohta on aika vähän suhteessa tonnikalaan... Ruoka on kiinteää ja tuoksu on tonnikalamainen. Pakkauksessa ruoan lisäksi hieman hyytelöitynyttä nestettä. Vihannekset erottuvat selkeästi. Meillä kummallekin maistui hyvin (eivät ole nirsoja yksilöitä). Sopii meidän koirille esim. tilanteessa jossa ei ole mahdollista pitää raakalihoja matkassa mukana. En osaa sanoa kuinka toimii enemmällä käytöllä; siitä ei ole kokemusta. Pisteet: 4/5