Naturea Light & Senior Näytä suurempana

Naturea Light & Senior koirien täysravinto

Viljat ovat koirien liikalihavuuden pääsyyllisiä. Jos koirasi on suositeltua painavampi tai vanhempi kuin 7 vuotta, suosittelemme ruoaksi Naturea Light & Senioria. Naturea Light & Senior noudattaa biologisesti oikeaoppista konseptia, on viljaton, vähähiilihydraattinen ja tehty ihmisravinnoksi soveltuvista aineksista. Mukana myös glukosamiini, kondroitiini ja MSM.

Tiedot

Average rating: 3.5/5 - Number of reviews: 4

20,90 €

10,45 € / kg

Add to wishlist

Naturea Light & Senior sisältää suunnilleen 53 % eläinperäisiä ainesosia; kanaa täydennettynä bataatilla, lohiöljyllä, kananmunilla, hedelmillä, kasviksilla ja merilevällä.

Naturea Light & Seniorissa on paljon glukosamiinia, kondroitiiniä ja orgaanista rikkiä (MSM), tukien koirasi nivelten terveyttä ja sen liikkuvuutta.

Eläinperäiset raaka-aineet

Kuivattu kana (vähätuhkainen): 34,78%

Tuore luuton kana: 13,67%

Hydrolisoitu kana: 1,71%

Kananrasva: 1,71%

Kananmunajauho: 0,43%

Lohiöljyä: 0,43%

Ravintoainekoostumus 

Raakavalkuainen: 30 %

Rasva: 12 %

Raakakuitu: 4 %

Kosteus: 8,5 %

Hiilihydraatit: 37 %

Hehkutusjäännös: 8,5 %

Metabolinen energia: 337 kCal/100g

Kalsiumi: 1,22 %

Fosfori: 1,03 %

Iho, Sydän ja Nivelet:

Linolihappo (omega 6) 2.09%

Linolenic acid (omega 3) 1.14%

Glukosamiini 889 mg/kg

Chondroitiini 625 mg/kg

Methylsulfonylmethane (msm) 889 mg/kg

Koostumus

Kana 49% (sisältää 35% kuivattua kanaa ja 14% tuoretta, luutonta kanaa), 35% bataattia, sinimailanen, pellavansiemen, kananrasva, hydrolisoitu kana, mineraaleja, vitamiineja, lohiöljy, glukosamiini (väh. 800 mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (väh. 800 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (väh. 550 mg/kg), omena, porkkana, tomaatti, pinaatti, psyllium, ruusunmarja, kamomilla, takiaisen juuri, piparminttu, kehäkukka, merilevä, karpalo, voikukka, frukto-oligosakkaridi, anis, sarviapila, timjami, merjami, oregano, persilja, salvia.

Saatavissa: 2 kg and 12 kg.

Naturea on portugalilainen yritys, joka noudattaa biologisen oikeaoppisuuden konseptia, tuottaen ruokaa perustuen siihen, mitä lemmikkisi oikeasti tarvitsee. Raaka-aineet ovat aina ihmisille hyväksytyistä aineksista ilman ylimääräisiä täyteaineita.Kirjoita arvostelu.


Maistuvaa
Minna R. on 2017-06-27Hyvin maistuva ja aika hyvin sulava ruoka. Lihomaan taipuvaisen koiran ylläpitoruokana hyvä, ei niinkään laihdutusruuaksi.
varauksella
Minna N. on 2017-05-18Erittäin hyvin maistuva ruoka, valitettavasti vain aiheutti koiralle närästystä.
Ihan ok
Mira N. on 2017-05-20 Nitro ja Devil pitivät tuotteesta. 2kg pussi katosi parissa päivässä, pojat annostelevat itse syömänsä määrän ja näitä katosi arviolta hieman nopeampaan tahtiin kuin edellisiä. Koostumus oli hyvä, nappulat hieman pienempiä mihin totuttu. Tuoksu hyvä. Rasvaa oli enemmän kuin normaalisti käyttämässämme, mutta ei aiheuttanut oireita haimalle näin lyhyessä testissä. Vatsa alkoi toimimaan molemmilla runsaasti, joten sulavuus ehkä liian nopeaa, hajuhaitat myös lisääntyivät reilusti. Turkin ja hiivan suhteen ei havaittu muutosta, vaatisi toki pidemmän kokeilun. Pojat ja omistaja antavat pisteet 2/5. Tuotteen kallis hinta jäi myös mietityttämään
Nam
Marinka M. on 2017-01-17Lihaa on yllättävän paljon joka on vaan hyvästä. Hyvin maistuu meidän koiralle. :)