Naturea Regional Näytä suurempana

Naturea Regional

Naturea Regional on eläinlääkäreiden ja ravitsemustieteilijöiden kehittämä viljaton kuivaruoka joka sisältää suunnilleen 62 % eläinperäisiä ainesosia täydennettynä bataatilla, lohiöljyllä, kananmunilla, hedelmillä, kasviksilla ja merilevällä.
Naturea Regionalissa on paljon glukosamiinia, kondroitiinia ja orgaanista rikkiä (MSM), tukien koirasi nivelten terveyttä ja sen liikkuvuutta.

Tiedot

Average rating: 4.5/5 - Number of reviews: 10

20,90 €

10,45 € / kg

Add to wishlist

Koirasi on lihansyöjä, ja siksi sille ei pitäisi syöttää viljatuotteita. Naturea Regional noudattaa biologisesti oikeaoppista konseptia täyttääkseen kaiken rotuisten ja –kokoisten täysikasvuisten koirien ravintotarpeita.

Eläinperäiset raaka-aineet

Kuivattua kanaa (vähätuhkaista): 37,92%

Tuoretta, luutonta kanaa: 13,08%

Kananrasvaa: 6,54%

Hydrolysoitua kanaa: 2,74%

Lohiöljyä: 0,87%

Kananmunajauhoa: 0,44%

Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen: 31,5 %

Rasva: 19 %

Raakakuitu: 3,5 %

Kosteus: 8,5 %

Hiilihydraatit: 29 %

Hehkutusjäännös: 8,5 %

Metabolinen energia: 373 kCal/100g

Kalsiumi: 1,33 %

Fosfori: 1,09 %

Iho, Sydän ja Nivelet

Linolihappo (omega 6) 3.23%

Linolihappo (omega 3) 1.6%

Glukosamiini 889 mg/kg

Kondroitiini 625 mg/kg

Methylsulfonylmethane (msm) 889 mg/kg

Koostumus

51% Kanaa (sisältää 38% kuivattua kanaa ja 13% tuoretta, luutonta kanaa), 27% bataattia, kananrasva, sinimailanen, pellavansiemen, hydrolysoitu kana, lohiöljy, mineraaleja, vitamiineja, kananmunajauhoa, glukosamiini (väh. 800 mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (väh. 800 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (väh. 550 mg/kg), frukto-oligosakkaridi, omena, porkkana, tomaatti, pinaatti, psyllium, ruusunmarja, kamomilla, takiaisen juuri, piparminttu, kehäkukka, merilevä, karpalo, voikukka, anis, sarviapila, yucca schidigera –uute, timjami, merjami, oregano, persilja, salvia.

Saatavissa: 2 kg and 12 kg

Naturea on portugalilainen yritys, joka noudattaa biologisen oikeaoppisuuden konseptia, tuottaen ruokaa perustuen siihen, mitä lemmikkisi oikeasti tarvitsee. Raaka-aineet ovat aina ihmisille hyväksytyistä aineksista ilman ylimääräisiä täyteaineita.Kirjoita arvostelu.


5
Sirpa V. on 2017-08-01Hyvä ruoka eri kokoisille koirillemme. Ainoa ruoka jota käytän.
Naturea Regional
Jonna K. on 2017-06-29Testissä Naturea Regional, joka maistui koirille erittäin hyvin ja nappulakoko oli sopiva kahdelle hieman alle 10 kg koiralle.
Testissä regional chicken
Sofi L. on 2017-06-01Saimme sekarotuiselle 5v Alma-rouvalle testiin Regional Chickenin. Maistuvuus oli hyvä, ja toivottu lopputuloskin näkyi - ulosteen määrä väheni puolella ja koostumuskin parani! Harmi vain, en hoksannut ottaa siitä ennen ja jälkeen kuvaa
Hyvä perusnappula
Eve K. on 2017-06-07Sain kokeiltavaksi pienen pussin reilu nelivuotiaalle paimenkoiralleni. Nappula maistui hyvin ja siinä oli voimakas tuoksu, joka varmasti edisti maistuvuutta. Lihan ohella tämä voisi olla hyvä nappula, pelkillä syytettynä kakkaa tuli aika reippaan oloisesti, eli ei imeytynyt erittäin hyvin. Meillä oli myös ilmavaivoja ongelmia, eli ei tainnut omalle koirallesi ihan se sopivin nappula olla, vaikka hyvin maistui. Maistui jopa palkkana.
Arvostelu
Suvi S. on 2017-06-07Regional chicken on laadukkaan oloista, hyvän tuoksuista nappulaa. Rasvaisen oloinen pinta. Testaajana 3v greyhound uros, joka syö elääkseen, ei elä syödäkseen. Ensimmäisenä, kun pussin avaa, on koira mielissään. Mutta niin hän on aina. Toisena päivänä alkoi ruokaa jäämään ja kolmannen päivän aamuna ei ruokaan enää kosketa. Eli ei tämäkään sellaista herkkua ollut, ettei olisi voinut kieltäytyä ;) Muut viisi koiraa olisivat innoissaan syöneet tätä(kin) ruokaa, mutta ne ei kieltäydykään mistään.
Testissä Regional Chicken
Marja-Liisa R. on 2017-06-21Testaajana kohta 8-vuotias Yorkshirenterrierinarttu, joka yleensä on nirso kaikelle ruoalle. Nyt löytyi ensimmäinen nappula, jota alkoi heti syödä. Näyttää sopivan hyvin. Hienoa asiassa myös, että kaikki namien kerjuut jäivät pois ja vatsa toimi säännöllisesti. Lisäksi hieman pullukka tyttönen jopa laihtui parin ensimmäisen viikon aikana. Nappulakoko juuri sopiva. Suosittelen lämpimästi muillekin.
Testissä Naturea Regional
Pia K. on 2017-05-20Pipanat sopivan kokoisia, tummia ja vahvasti tuoksuvia, siis koiralle mieluisia. On etsitty seisojan vatsalle sopivaa kuivaruokaa raa'an kaveriksi. Tästä ei ollut siihen; vanhat ongelmat piereminen ja pehmeä kakka jatkuivat. Perheen mäyräkoirat sen sijaan syövät tätä ahneesti ilman vastaavia ongelmia. Parin kilon testisäkin perusteella ei pysty sanomaan, millainen vaikutus on pidemmän ajan kuluessa karvan laatuun tai kuinka suuria annoksia pitää syöttää aktiivisella metsästyskaudella, mutta ehdottomasti kannattaa kokeilla!
Testissä Naturea Regional
Lotta k. on 2017-05-28Ruokaa syövät meillä kaksi noutajaa ja pohjanpystykorva. Nappulassa on hyvä napakka rakenne. Noutajilleni nappulan koko oli hieman pieni, eikä hampaat päässeet kunnolla töihin. Toisaalta taas nämä sopivat treeninameiksi isommille koirilleni. Maistuvuus on hyvä ja nirso pystykorvakin syö kupin tyhjäksi. Toisella noutajallani on ruoka-aineyliherkkyyksiä, mutta tämä ruoka ei aiheuttanut oireita, joten ruoka sopii herkemmällekin koiralle. Kaikki kolme koiraa voivat hyvin. Ruuassa on paljon lihaa ja proteiinia ja kuitenkin hyvin maltillisesti hiilihydraattia, jolloin ravintoainekoostumus on oikeanlainen koirilleni. Erityisesti pidin siitä, että hiilihydraatin lähteenä oli bataatti, eikä peruna (kuten monessa muussa viljattomassa ruuassa), sekä siitä, että ruuassa itsessään oli mukana myös nivelten hyvinvointia tukevia aineita, kuten kondroitiinisulfaattia, msm:ää sekä glukosamiinia.
Testissä Naturea Regional
Maija M. on 2017-05-29Ruokaa testattiin meillä "vanhan" ruoan lisukkeena, maistui hyvin. Plussaa maissittomuudesta!
Testissä Naturea Regional - bataattikana
Matti L. on 2017-04-15Ruoka maistui hyvin ja kuppi tyhjeni aina pikavauhdilla. Koiran turkki alkoi kiiltämään vaihdettuamme tähän ruokaan. Isoja annoskokoja syötäessä ihan kaikki ruoka ei aina ehtinyt täysin imeytymään, mutta samaa ongelmaa on ollut myös muiden ruokamerkkien kanssa. Voimme suositella tätä ruokaa.