Alennettu hinta! Naturea Growth Näytä suurempana

Naturea Growth Chicken

Naturea Growth Chicken on eläinlääkäreiden ja ravitsemustieteilijöiden kehittämä viljaton kuivaruoka, joka on suunniteltu vastaamaan kaiken rotuisten kasvavien pentujen ravintotarpeita. Naturea Growth noudattaa biologisesti oikeaoppista konseptia täyttääkseen pienen lihansyöjäsi kaikkia ravintotarpeita. Naturea Growth sisältää noin 63 % lihaa ja 0% viljoja.

Tiedot

Average rating: 4.5/5 - Number of reviews: 5

16,72 €

-20%

20,90 €

8,36 € / kg

Add to wishlist

Naturea Growth sisältää suunnilleen 63 % eläinperäisiä ainesosia täydennettynä bataatilla, kananmunilla, hedelmillä, kasviksilla aromaattisilla yrteillä ja merilevällä.
Koska pentusi kehittyviä niveliä on tärkeätä suojella, Naturea Growthissa on mukana  glukosamiinia, kondroitiiniä ja orgaanista rikkiä (MSM). 

Naturea Growth penturuokaa voi antaa pennuille siinä vaiheessa kun ruokinta halutaan siirtää kiinteään kuivaruokaan.

Tiineille ja imettäville emoille suositellaan Naturea Growth tai Naturea Naturals Puppy ruokaa.

Eläinperäiset raaka-aineet

Kuivattu kana (vähätuhkainen) 31,17%

Tuore luuton kana: 13,85%

Kananmunajauho: 8,22%

Kananrasva: 7,36%

Hydrolisoitu kana: 1,73%

Lohiöljyä: 0,86%

Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen: 32 %

Rasva: 21 %

Raakakuitu: 3 %

Kosteus: 8,5 %

Hiilihydraatit: 27,5 %

Hehkutusjäännös: 8 %

Metabolinen energia: 387 kCal/100g

Kalsiumi: 1,21 %

Fosfori: 1,04 %

Metabolinen energia 387 kcal/100g

Iho, Sydän ja Nivelet

Linolihappo (omega 6) 3.09%

Linolihappo (omega 3) 1.07%

Glukosamiini 889 mg/kg

Kondroitiini 625 mg/kg

Methylsulfonylmethane (msm) 889 mg/kg

Koostumus:

Kana 45% (sisältää 31% kuivattua kanaa ja 14% tuoretta, luutonta kanaa), 27% bataattia, kananmunajauho, kananrasva, perunaproteiini, sinimailanen, pellavansiemen, hydrolisoitu kana, lohiöljy mineraaleja, vitamiineja, glukosamiini (väh. 800 mg/kg), metyylisulfonyylimetaani MSM (väh. 800 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (väh. 550 mg/kg), omena, porkkana, tomaatti, pinaatti, psyllium, ruusunmarja, kamomilla, takiaisen juuri, piparminttu, kehäkukka, merilevä, karpalo, voikukka, frukto-oligosakkaridi, anis, sarviapila, yukka-schigidera –uute, timjami, merjami, oregano, persilja, salvia.

Saatavissa: 2 kg and 12 kg
Naturea on portugalilainen yritys, joka noudattaa biologisen oikeaoppisuuden konseptia, tuottaen ruokaa perustuen siihen, mitä lemmikkisi oikeasti tarvitsee. Raaka-aineet ovat aina ihmisille hyväksytyistä aineksista ilman ylimääräisiä täyteaineita.


Kirjoita arvostelu.


Pienellä totuttelulla vaikuttaa todella lupaavalta
Nina M. on 2017-07-05Pienirotuinen, erittäin nirso 10 kk koiranpentu vaati muutaman houkuttelukerran ennen kuin ruoka alkoi maistumaan. Sen sijaan lähipiirin muitten - ei yhtä valikoivien - koirien mielestä tämä menee herkkunakin. Sopii nirson vatsalle ja totutteluvaiheen jälkeen uppoaa mukavasti. Takuulla kokeilemme pidempään, jotta nähdaan pitkän ajan vaikutukset!
Maistuvaa ja tarttuvaa!
Netta H. on 2017-06-26Ruoka on todella maittavaa kasvavalle isolle koiralle, tärkeä kriteeri oli saada korkea rasvapitoisuus sillä pentu tarvitsee sitä ettei kuihdu olemattomiin valtavan energian takia. Ainoa miinus, millä vähennettiin puolikas tähti, oli nappulakoko joka oli aika pientä. Kannatan että tästä ruuasta tehtäisiin isojen pentujen versio, isommalla nappulalla.
Kiitokset!
Anna K. on 2017-05-15Todella maittava ruoka, joka kelpaa nirsollekin koiralle. Mikä ei ole ihme, kun tuoteselostetta katsoo. Riittää varmasti pitämään turkkikoirankin karvan kunnossa. Mielenkiinnolla odotetaan täällä, mitä pidempiaikainen käyttäjäkokemus tuo tullessaan
Maistui!
Johanna P. on 2017-05-22Reilun viikon kokemuksella voin suositella. Ruoka maistuu erinomaisesti, koira on yhteistyökykyinen ja halukas, toisaalta nukkuu hyvin ja levollisesti. Pussin rapsahdus saa välittömän "asento ruokakupilla" reaktion aikaan. Karva kiiltää ja silmät ovat kirkkaat. Maistui siis hyvin!
Maistuva ruoka
Satu M. on 2017-05-23Ahneelle koiralle erittäin hyvin maistunut ruoka. Liian pitkä turvotus tekee ruuasta turhan liisterimäistä. Maistui erittäin hyvin, mutta hieman koiran vatsa reagoi ja oli himpun löysällä.