Naturea Atlantica 150g Näytä suurempana

Naturea Atlantica Salmon

Naturea Atlantica Salmon on eläinlääkäreiden ja ravitsemustieteilijöiden kehittämä viljaton koiranruoka, joka sisältää suunnilleen 60 % eläinperäisiä ainesosia, pääainesosana lohi (45%) ja 0% viljoja. Kala sisältää runsaasti omega -3 ja 6 rasvahappoja. Mukana myös glukosamiini, kondroitiini ja MSM.

Tiedot

Average rating: 4/5 - Number of reviews: 8

23,90 €

11,95 € / kg

Add to wishlist

Viljaton ja ihmisravinnoksi soveltuvista aineksista valmistettu biologisesti soveltuvan ruoan konseptia noudattava Naturea Atlantica on täydennetty bataatilla, lohiöljyllä, kananmunilla, hedelmillä, kasviksilla aromaattisilla yrteillä ja merilevällä. Naturea Atlanticassa on paljon glukosamiinia, kondroitiiniä ja orgaanista rikkiä (MSM) tukemaan terveitä niveliä ja koiran liikkuvuutta.

Eläinperäiset raaka-aineet

Tuoretta, luutonta lohta: 25,10%

Kuivattua lohta: 17,00%

Kananrasvaa: 7,69%

Taimenta: 6,48%

Lohikastiketta: 1,62%

Kananmunajauhoa: 1,30%

Lohiöljyä: 0,40%

Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen: 28 %

Rasva: 18 %

Raakakuitu: 3,5 %

Kosteus: 8,5 %

Hiilihydraatit: 33,5 %

Hehkutusjäännös: 8,5 %

Metabolinen energia: 368 kCal/100g

Kalsiumi: 1,37 %

Fosfori: 0,98 %

Koostumus

42% Lohi (sisältää 25% tuoretta luutonta lohta ja 17% kuivattua lohta), 30% bataattia, 6,5% kananrasvaa, taimen, sinimailanen, pellavansiemen, lohikastike, kananmunajauhoa, mineraaleja, vitamiineja, lohiöljy, glukosamiini (väh. 800 mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (väh. 800 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (väh. 550 mg/kg), fruktooligosakkaridi, omena, porkkana, tomaatti, pinaatti, psyllium, ruusunmarja, kamomilla, takiaisen juuri, piparminttu, kehäkukka, merilevä, karpalo, voikukka, anis, sarviapila, yucca schidigera –uute, timjami, merjami, oregano, persilja, salvia.

Saatavissa: 2 kg and 12 kg

Naturea on portugalilainen yritys, joka noudattaa biologisen oikeaoppisuuden konseptia, tuottaen ruokaa perustuen siihen, mitä lemmikkisi oikeasti tarvitsee. Raaka-aineet ovat aina ihmisille hyväksytyistä aineksista ilman ylimääräisiä täyteaineita.Kirjoita arvostelu.


Tuotetestaus
Kirsi N. on 2017-06-27Naturea Atlantica Salmon tuotetestauksessa toimivat 2 urosKleinspitziä, joille yleensä kelpaa ruoka kuin ruoka... tämä ei kelvannut ... satunnaisesti muutama napu maisteltiin...Narttukoira ei koskenut ruokaansa lainkaan...Syömättä jäi... Nappulakoko meidän koirille liian suuri ja tuoksu liian voimakas...
Ruokatestaus
Sara r. on 2017-06-06Laadukas tuote joka maistui jopa liiankin hyvin meidän 5v corgi nartulle. Suosittelen lämpimästi.
Ruokatestaus
Pia K. on 2017-06-11Naturea Atlantica Salmon kuivaruuan tuotetestaajaksi valittiin amerikancockerspanieli ja bordercolliemix urokset. Ollaan ennen syötetty siipikarjaa, joten lohiruoka oli mukavaa vaihtelua. Ruoka tuoksui hyvältä ja maistui hyvin, nappulakoko oli oikein sopiva. Uloste oli kiinteää enkä osaa pahaa sanottavaa sanoa kyseisestä ruuasta. Suosittelen.
Ruokatestaus
Sanna P. on 2017-05-24Hyvällä ruokahalulla upposi nappulat. Rouskutus vain kuului. :) Koiralleni eivät kaikki kuivaruuat sovi, mutta tämä tuntui sopivan. Voisimme hyvin jatkaa samalla ruualla jatkossakin.
Mielenkiintoinen vaihtoehto siipikarjalle
Miira I. on 2017-05-27Naturea Atlantica -kuivaruuan tuotetestaajaksi valittiin parivuotias aktiivinen kelpieuros. Naturea Atlantica on mielenkiintoinen vaihtoehto siipikarjaa sisältävälle ruualle ja tuoteseloste vaikuttaa erittäin lupaavalta, sillä kuivaruuan proteiinin ja rasvan suhde ovat kohtuullisen hyvät eikä tuoteselosteeseen ole hirveästi ylimääräistä eksynyt. Maistuvuus oli meidän kohdalla erittäin hyvä ja Atlantica hävisi kupista tehokkaasti testausjakson aikana. Nappulakoko on rauhallisesti syövälle kelpien kokoiselle koiralle erittäin hyvä ja nappula on miedon tuoksuista, sopivan rasvaista ja tasalaatuista. +20kg, aktiiviselle koiralle Atlanticaa ei tarvitse syöttää ihan älytöntä määrää, mutta ruokamäärä on tietysti yksilöllistä. Atlantica imeytyy hyvin ja saa koiran turkin kiiltämään. Meillä tuote valitettavasti sai aikaan lieviä närästysoireita, joten lohi ei meille siipikarjan ohella näytä sopivan. Sellaiselle koiralle, joka ei ole närästysherkkä, Atlantica on mielestäni erittäin hyvä vaihtoehto. Meidän kohdalla suuntaisin katseet Naturean lammasversioon ja varmasti pidän tuotemerkin tulevaisuudessa mielessäni, Tuote saa meidän kohdalla arvosanaksi 3,5/5 näin lyhyen testausjakson perusteella. Ruoka sopii varmasti koiralle, jolle lohi sopii proteiininlähteenä. Vastaavia ruokia, joissa rasvan ja proteiinin suhde ilman siipikarjaa sekä viljaa, on harmillisen vähän, joten tästä antaisin täyden 5/5.
Hyvä koiranruoka
Jenny V. on 2017-05-28Erittäin positiivinen kokemus tästä Naturean kuivaruoasta. Ruoka maistui koiralle erinomaisesti ja vatsa toimi heti alusta asti normaalisti. Kerran päivässä teki tarpeet ja kakka oli kiinteää. Ilmavaivoja ei myöskään ollut. Ainut huono puoli on se, että pussi ei ole uudelleen suljettava. Näin pussiin pääsee ilmaa, jos ruoan haluaa säilyttää pussissa. Tämän takia annan arvosanaksi 4 tähteä.
Atlantican Testaus
Suvi S. on 2017-05-28Viikon testauksen pohjalta nappuloiden maistuvuus on erinomaista koiralle.Nappulat ovat sopivan kokoisia ja ihan miellyttävän tuoksuisiakin. Kasvavalle ja touhukkaalle nuorelle setterille ravintoarvot ovat kohdillaan. Plussana oli,että kalapohjainen nappula ilman viljaa. Setterille maistui oikein hyvin ja jatkossakin tullaan tätä välillä ostamaan, joten voidaan muillekin lämpöisesti suositella.
Atlantica kuivaruoan testaus
Hinni T. on 2017-03-07Nappulan maistuvuus oli erinomainen ja koostumus myös omistajan mielestä miellyttävä. Ruoka imeytyi kuivaruokasi mielestäni hyvin, toki ruoan sulavuus ei meillä saavuttanut samaa sulavuutta raakaruokinnan kanssa, joten jätökset tällä ruoalla oli hieman tottuttua suurempia. Sulavuus kuivaruokasi kuitenkin oli mielestäni hyvä ja ruokaa ei tarvinnut koiralle antaa tolkuttomia määriä jotta se pysyi hyvässä kunnossa. Nappula aiheutti pieniä hajuhaittoja, joten tämä ruoka ei välttämättä olisi Naturea sarjasta se meille kaikista sopivin, sillä aiemmin olemme testanneet saman sarjan ankkaruokaa ja sillä ei ilmaantunut minkäänlaisia hajuhaittoja. Kokonaisuudessaan ruoka on mielestäni hyvä ja varmasti erinomainen vaihtoehto niille jotka haluavat syöttää lohipohjaista nappulaa.