Naturis Fresh Meat Näytä suurempana

Naturis Fresh Meat Lammas 650g

Naturis Fresh Meat on kiitosta ansainnut, tuorelihasta valmistettu ravinto. Se sisältää tuoreen lihan lisäksi vain perunaproteiinia, joka antaa ravinnolle kiinteän muodon ja merilevää, joka sisältää runsaasti kivennäis-ja hivenaineita. Helppo viipaloida halutun kokoisiksi paloiksi. Soveltuu erinomaisesti treeninamiksi, raakasyöjän matkaevääksi tai nappulan lisukkeeksi.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

Average rating: 4.5/5 - Number of reviews: 3

4,90 €

Add to wishlist

Valmistettu höyrykypsyttämällä. Ei ylimääräisiä ainesosia! Tuote on tyhjiöpakattu, jonka ansiosta tuotteella on hyvä säilyvyys ilman säilöntäaineita. Erinomainen sulavuus, soveltuu myös herkkävatsaisille koirille.

Koostumuksensa ansiosta soveltuu hyvin palkkionamiksi tai esimerkiksi jäljelle. Tuotteen voi pakastaa. Säilyy avattuna jääkaapissa 5vrk. Avaamattomana suojassa auringolta säilyvyys 12kk.

Pötkön koko: 650g

Tuotesisältö:

Tuore lammas, merilevä, perunatärkkelys

Analyysi / Analys: Proteiini/ protein 15,1%, Rasva/ fett 18,5%, Kosteus/Fukt 54,6%


Kirjoita arvostelu.


Mitä mainioin treeninami
Mia P. on 2017-06-27Naturis Fresh Meat on kätevä ja maistuva treeninami harrastukseen kuin harrastukseen. Pötköt säilyvät hyvin ja ovat helppo vain paloa sopiviksi paloiksi koiran koon mukaan.
Kelpaa labukalle ;)
Riitta L. on 2017-03-28Vähän ehkä kuivahkoa, menee murusiksi kun leikkaa. Hyvin kelpaa kuitenkin koiralle.
Koulutuskiihdytin
Johanna P. on 2017-06-29Super herkku onnistuneen treenin palkaksi, helppo leikata, kiinteä. Koira rakastaa tätä tuotetta! Terveellisenä oikea hyvän mielen palkka.