Naturea Naturals Adult Salmon Lohi Näytä suurempana

Naturea Naturals Adult Salmon Lohi 2kg

Naturea Naturals Adult Salmon on hypoallerginen ruoka herkille koirille. Naturea Naturals lohi sisältää runsaasti hyvälle ruokavaliolle tärkeitä rasvahappoja. Siinä yhdistyvät ravintoarvojen hyödyt yhden proteiinin lähteestä. Valmistettu tuoreesta, pakastamattomasta ja luuttomaksi leikatusta lohesta. Tämä lihainen ruoka tyydyttää makujen, energian ja herkkyytensä puolesta vaativimmankin koiran.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 5

14,90 €

7,45 € / kg

Add to wishlist

Sopii aikuisille koirille, sekä koirille, jotka ovat joko allergisia tai omaavat herkän ruoansulatuksen. Naturea Naturals Salmon sisältää tärkeitä välttämättömiä rasvahappoja ja samalla se on erittäin maukasta ja helposti sulavaa.

NATURALS Adult –all breeds on kehitetty noudattaen biologisesti oikeaoppista konseptia. Lihaa mitä Naturals ruuissa käytetään ei ole pakastettu, jolloin säilytetään hyvät ravintoarvot, maukkaus  ja kaikki vitamiinit sekä aminohapot.

Naturea Naturals Adult Salmon on täysravinto, joka sisältää vain yhtä eläinproteiinin lähdettä. Siinä käytetty kananrasva on puhdistettu ja käsitelty niin puhtaaksi rasvaksi, että kanavalkuaista tai muuta allergisia oireita aiheuttavia aineita ei ole jäljellä. Tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi allergioista tai yliherkkyyksistä kärsiville koirille.

Adult Salmon on valintasi kun haluat karvaisen ystäväsi olevan energinen ja terve ja elävän pidemmän onnellisen elämän. Sen vahvistettu koostumus auttaa ylläpitämään koirasi luonnollista vastustuskykyä mannan-oligosakkariideilla, jotka vahvistavat hyödyllisiä suolistobakteereja.

Naturea Naturals Adult Salmon on yhden proteiinin kuivaruoka kaikkien rotujen aikuisille koirille.

Lihapitoisuus 41% täysin ruodotonta lohta. Lisäksi noin 10% puhdistettua ja käsiteltyä kananrasvaa.

Sisältää 28% proteiinia ja 17% rasvaa.

Koostumus

Tuore lohi 20%, lohijauho 18%, ruskea riisi, puhdistettu kanan rasva, hydrolysoitu lohi 3%, oluthiiva, peruna, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, omena, porkkana, kurpitsa, pinaatti, karpalo, merilevä, MOS, FOS, jukka schidigera –uute, oregano, rosmariini, persilja, salvia. 

Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen 28%, rasva 17%, raakakuitu 2,5%, kosteus 8%, hiilihydraatit 30%, tuhka 7%,

Metabolinen energia 3950 kcal/kg

Kalsium 1,5%, fosfori 1%.

Iho, sydän ja nivelet

Omega 6 rasvahapot 3%

Omega 3 rasvahapot 0,95%

Glukosamiini 500 mg/kg

Kondroitiini 500 mg/kg

Miksi Naturea Naturals?

Naturea Naturalsissa käytetystä lihasta ja kalasta on poistettu erityislaitteistolla mekaanisesti luut ja rustot. Erottelun jälkeen ne säilytetään jääkaapissa ruostumattomassa teräksestä valmistetussa säiliössä0º ja 2º celsius-asteen lämpötilassa. Kun lihaa ei pakasteta, säilyvät kaikki välttämättömät vitamiinit ja aminohapot lisäten ravinnon maukkuutta. Tuore luuton kana, lammas ja lohi kuljetetaan juuri sopivasti tuotantoa varten ja ne käytetään 24 tunnin kuluessa ja niihin lisätään muut raaka-aineet. Tällä hyvin tiukalla prosessilla ja tuoreilla proteiinilähteillä edistämme karvaisten kaveriemme terveempää ja pitempää elämää.

  • Pääraaka-aineena luuton tuore liha tai kala
  • Korkea lihapitoisuus 41% - 61%
  • Tumma riisi ja kokojyväriisi hiilihydraatin lähteenä
  • Glukosamiini, kondriotriinisulfaatti nivelten hyvinvointiin
  • MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
  • Vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton


Kirjoita arvostelu.


Nirson koiran herkku
Vilhelmiina S. on 2017-05-30Syötin kahdelle shih tzulleni Naturean Adult Salmon-ruokaa epäileväisin mielin. Muiden nappuloiden kanssa molemmat koiristani ovat nirsoja ja jos ne suostuvat jotain nappulaa syömään, niillä alkaa korvat punoittamaan, mikä johtaa jatkuvaan rapsutteluun. Omistajana yllätyin nappuloiden sopivasta koosta ja miedosta tuoksusta, ei haise samoin kuin monet muiden merkkien nappulat. Molemmat koiristani, Kukka ja Nuppu, söivät alusta lähtien nappuloita hyvään tahtiin - nämä menevät jopa koulutusnamien seassa nameista! Mitään korvien punoitusta tai rapsuttelua ei ole ilmennyt. Tämä oli siis todella positiivinen yllätys ja nappula jää ehdottomasti käyttöön!
Loki ja Kiraj testaa
Anni s. on 2017-06-01Loki ja Kiraj pääsivät testaamaan ruokaa 2kg säkin verran. Aloitimme testauksen aktivointiruokana. Nirsompikin Kiraj kiinnostui ruuasta ja jaksoi nähdä vaivaakin saadakseen nappuloita. Usein Kirajn kohdalla nappulat saavat jäädä omaan arvoonsa aktivointimielessä. Nappula maistui myös ruokana. Koirat saavat aina lihaa nappulan kaverina, mutta nappuloita ei piiloteta lihan joukkoon. Loki ahmi ruokansa tuttuun tapaan ja Kiraj söi myös lautasensa tyhjäksi, eikä jättänyt nappuloita kupin pohjalle, vaikka sekin on usein tapana. Molempien koirien vatsat kestivät äkkinäisen nappulavaihdoksen ilman ongelmia, eli sopi myös hyvin koirien vatsoille. Voisin harkita jatkossakin Naturean nappulaa lihan kaveriksi koirille.
Laatutietoisen koiran valinta
Tuula V. on 2017-05-135-v collie Simo on erittäin ronkeli ruoastaan. Ensi kokemus , lue yhden nappulan maistelu, päättyi nopeasti hännän heilautukseen. Hetken kuluttua kippo olikin jo tyhjentynyt. Samoin aina sen jälkeen. Tahmaamaton nappula, joka sisältää kalaa haisematta sille. Samoin koiran henki ei kalalle haise syönnin jälkeen. Eli Laatutietoisen koiran suosikki!
Newfoundlandinkoira
Julia P. on 2017-05-28Ruoka sopi hyvin ajoittain nirsolle ja herkkävatsaiselle koiralle, ja turkkikin pysyi hyvässä kunnossa ilman mitään lisäravinteita. Sisällysluettelossa hyvää oli myös nivelaineet, jotka ovat tärkeitä isolle koiralle. Nappulat maistuivat testaajalle niin kuivana kuin turvotettunakin, mutta nappulakoko olisi voinut olla meille hitusen isompi. Koostumus oli hyvä, vaikkakin kädet jäivät hieman rasvaiseksi nappuloiden käsittelyn jälkeen.
Valkoinenpaimenkoira
Heini R. on 2017-03-08Kouta on 3,5-vuotias valkoinenpaimenkoirauros ja testasi Naturean adult salmon -kuivaruokaa säkillisen verran. Kouta ei ole nirso, eikä liioin tolkuttoman ahne, tämä ruoka tuntui kyllä maistuvan. Kuppi syötiin tyhjäksi ja viimeiset molekyylit otettiin talteen nuolemalla kuppi kiiltäväksi. Kouta harrastaa muun höntsäilyn lisäksi valjakkolajeja ja pinkoo treeneissä reippaalla laukalla muutamasta kilometristä kymmeneen kilometriin, joten tarvitsee hyvin sulavaa ja sopivaa ruokaa. Treeneistä huolimatta tälle kastroidulle kaverille meinasi muodostua ylimääräistä kerrosta kylkiluiden päälle, joten sulamisessa en ainakaan nähnyt ongelmaa. Jätökset pysyivät raaka- ja tuoreruoan tasolla ja turkki hyvänä ja tuuheana. Ei ole Koutalla tai omistajallaan pahaa sanaa tästä kokeilusta, annamme arvosanaksi vitosen.