Naturea Naturals Adult Lamb Lammas Näytä suurempana

Naturea Naturals Adult Lamb Lammas 2kg

naturea single protein

Naturea Naturals Adult Lamb on yhden proteiinin kuivaruoka, joka on kehitetty erityisesti herkille koirille. Adult Lamb on hyvin sulava ja maistuva hypoallerginen ruoka, joka sisältää enemmän metabolista energiaa. Ruoan tärkein raaka-aine on aina tuore ja luuton lammas. Sopii aikuisille koirille, sekä koirille, jotka ovat joko allergisia tai omaavat herkän ruoansulatuksen.

Tiedot

Average rating: 4/5 - Number of reviews: 6

14,90 €

7,45 € / kg

Add to wishlist

Naturea Naturals Adult Lamb on täysravinto, joka sisältää vain yhtä eläinproteiinin lähdettä. Siinä käytetty kananrasva on puhdistettu ja käsitelty niin puhtaaksi rasvaksi, että kanavalkuaista tai muuta allergisia oireita aiheuttavia aineita ei ole jäljellä. Tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi allergioista tai yliherkkyyksistä kärsiville koirille.

NATURALS Adult –all breeds on kehitetty noudattaen biologisesti oikeaoppista konseptia. Lihaa mitä Naturals ruuissa käytetään ei ole pakastettu, jolloin säilytetään hyvät ravintoarvot, maukkaus  ja kaikki vitamiinit sekä aminohapot.

Adult Lamb on valintasi kun haluat karvaisen ystäväsi olevan energinen ja terve ja elävän pidemmän onnellisen elämän. Sen vahvistettu koostumus auttaa ylläpitämään koirasi luonnollista vastustuskykyä mannan-oligosakkariideilla, jotka vahvistavat hyödyllisiä suolistobakteereja.

Naturea Naturals Adult Lamb on yhden proteiinin kuivaruoka kaikkien rotujen aikuisille koirille.

Lihapitoisuus 41% täysin luutonta lampaanlihaa. Lisäksi noin 10% puhdistettua ja käsiteltyä kananrasvaa.

Sisältää 28% proteiinia ja 17% rasvaa.

Koostumus

Tuore lammas 21%, kuivattu lampaanliha 17%, ruskea riisi, puhdistettu kanan rasva, hydrolysoitu lampaan maksa 3%, oluthiiva, peruna, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, omena, porkkana, kurpitsa, pinaatti, karpalo, merilevä, MOS, FOS, jukka schidigera –uute, oregano, rosmariini, persilja, salvia. 

Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen 28%, rasva 17%, raakakuitu 2,5%, kosteus 8%, hiilihydraatit 33%, tuhka 7%,

Metabolinen energia 3960 kcal/kg

Kalsium 1,5%, fosfori 1%.

Iho, sydän ja nivelet

Omega 6 rasvahapot 2,5%
Omega 3 rasvahapot 0,22%
Glukosamiini 500 mg/kg
Kondroitiini 500 mg/kg

Miksi Naturea Naturals?

Naturea Naturalsissa käytetystä lihasta ja kalasta on poistettu erityislaitteistolla mekaanisesti luut ja rustot. Erottelun jälkeen ne säilytetään jääkaapissa ruostumattomassa teräksestä valmistetussa säiliössä0º ja 2º celsius-asteen lämpötilassa. Kun lihaa ei pakasteta, säilyvät kaikki välttämättömät vitamiinit ja aminohapot lisäten ravinnon maukkuutta. Tuore luuton kana, lammas ja lohi kuljetetaan juuri sopivasti tuotantoa varten ja ne käytetään 24 tunnin kuluessa ja niihin lisätään muut raaka-aineet. Tällä hyvin tiukalla prosessilla ja tuoreilla proteiinilähteillä edistämme karvaisten kaveriemme terveempää ja pitempää elämää.

  • Pääraaka-aineena luuton tuore liha tai kala
  • Korkea lihapitoisuus 41% - 61%
  • Tumma riisi ja kokojyväriisi hiilihydraatin lähteenä
  • Glukosamiini, kondriotriinisulfaatti nivelten hyvinvointiin
  • MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
  • Vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton


Kirjoita arvostelu.


Erittäin maistuva herkälle vatsalle!
Heidi L. on 2018-03-14Lähdimme kokeilemaan viljaherkälle koirallemme tätä ja yllätyimme todella positiivisesti. Vatsan oireet rauhoittuvat samoin kuin jatkuva vähäinen furunkuloosi tassuissa, lihasmassaa alkoi kertymään ja painoa tulemaan lisää. Aikaisemmin ruoka ei ollut imeytynyt juuri lainkaan, mutta tämä oli pelastus meille. Ruoka on todella maistvaa ja suoli toimii hyvin. Vaihdoimme koko lauman samalle ruualle ja koko kopla on mielissään tästä. Ruokaa kuluu myös vähemmän, joten myös lompakko kiittää. Suosittelemme lämpimästi!
Ei maistunut
Katja P. on 2017-05-31Saimme 4 vuotiaalle isovillalle testiin ko.ruuan. Ei maistunut, sylki naput pois suusta. Kokeilin useampana päivänä. Syömme nyt acanan grassa fed lambia hyvällä ruokahalulla, mutta nämä nappulat ei kelvanneet meille. Koira painaa 25kg, syö ruokansa desin kerralla hyvällä ruokahalulla, ei siis ole nirso. On syönyt aikasemmin muita lammasruokia, golden eagle hypo lamb riceä hiivan takia, sekä maistelimme jonkin aikaa pure natural Viljaton bataatti/lammasta, mutta niistä meni maku aika pian. Probooster lamb ricet jäi myös kuppiin. Acanassa pysymme, kun se maistuu ilman hörsteitä ja houkutteluja. Kiitämme päästyämme osaksi testiryhmää mutta eivät maistuneet meille. T: Venni isovilla
Potentiaalinen perusnappula herkkävatsaiselle
Piritta K. on 2017-06-06Nappula oli sopivan kokoinen 9kg sekarotuisen Sunnyn suuhun eikä koostumus ollut liian kova – sillä liian kovista nappuloista Sunny ei herkän suun (parodontiitti) takia tykkää. Tuote maistui hyvin ensi nuuhkaisusta lähtien. Eikä nappulan tuoksu omistajankaan nenään ollut liian voimakas tms. Myöskään koostumus ei tuntunut sormiin rasvaiselta – ominaisuus joka joidenkin nappuloiden kohdalla saa pohtimaan nappulan pilaantumisherkkyyttä Herkän vatsan toimintaa nappula ei ainakaan järkyttänyt, mutta kokeilun aikana vatsa toimi kuten ennenkin, välillä normaalit ulosteet, välillä löysät. Suosittelen testaamaan!
Herkkävatsaiselle erittäin hyvä
Laura H. on 2017-05-17Nirso ja liikahappoisuuteen taipuvainen seniori narttu söi annoksen hetkessä ja jäi odottamaan lisää :). Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, tuskin tulee pettymystä. Vatsa toimi hyvin eikä röyhtäilyä tämän ruuan kanssa esiintynyt, kuten monen muun jo kokeillun merkin kanssa.
Maittava ja hyvä täysravinto
Mira A. on 2017-05-29Meidän nirppanokalle on testailtu useampia ruokia. Tähänastisista ruuista tämä oli paras! Nappula oli sopivan kokoinen ja koostumus hyvä. Uloste oli normaalia eikä vatsa mennyt aluksikkaan sekaisin. Nappula maistui, suosittelen! :)
Maistuva ja hyvin sulava ruoka
Sini H. on 2017-03-23Ruoka maistui koirille erittäin hyvin ja kupit tyhjenivät vauhdikkaasti jokaisella ruokintakerralla. Ruoka myös tuntui sopivan koirille hyvin: ruoka imeytyi hyvin ja vatsat toimivat säännöllisesti ja jätökset olivat kiinteitä. Myös koirien paino pysyi tasaisena ruuan määrää hieman lisäten rasituksen lisääntyessä. Ruoka riittää hyvin harrastuskoiran energiantarpeeseen ja suosittelemme sitä muillekin.