Naturea Naturals Adult Chicken Kana Näytä suurempana

Naturea Naturals Adult Chicken Kana

Naturea Naturals Adult Chicken auttaa ylläpitämään koirasi luontaista vastustuskykyä. NATURALS Adult –all breeds on kehitetty noudattaen biologisesti oikeaoppista konseptia. Lihaa mitä Naturals ruuissa käytetään ei ole pakastettu, jolloin säilytetään hyvät ravintoarvot, maukkaus  ja kaikki vitamiinit sekä aminohapot.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 5

69,90 €

Add to wishlist

Naturea Naturals Adult Chicken vahvistettu koostumus auttaa ylläpitämään koirasi luonnollista vastustuskykyä mannan-oligosakkariideilla (MOS ja FOS), jotka vahvistavat hyödyllisiä suolistobakteereja.

Naturea Naturals Adult Chicken on yhden proteiinin kuivaruoka kaikkien rotujen aikuisille koirille.

Lihapitoisuus 59%

Sisältää 28% proteiinia ja 17% rasvaa.

Koostumus

Tuore luuton kana 20%, kuivattu kana 17%, ruskea riisi, kananrasva 14%, ruskea kokojyväriisi, kananmaksa 5%, kananmuna 3%, oluthiivahiutaleet, vitamiinit ja mineraalit, glukosamiini, kondriotriinisulfaatti, omena, porkkana, kurpitsa, pinaatti, mustikka, karpalo, merilevä, MOS, FOS, jukka schidigera –uute, oregano, rosmariini, persilja, salvia.

Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen 28%, rasva 17%, raakakuitu 2,5%, kosteus 8%, hiilihydraatit 37,2%, tuhka 7%,

Metabolinen energia 3950 kcal/kg

Kalsium 1,5%, fosfori 1%.

Iho, sydän ja nivelet

Omega 6 rasvahapot 3,2%

Omega 3 rasvahapot 0,2%

Glukosamiini 500 mg/kg

Kondroitiini 500 mg/kg

Miksi Naturea Naturals?

Naturea Naturalsissa käytetystä lihasta ja kalasta on poistettu erityislaitteistolla mekaanisesti luut ja rustot. Erottelun jälkeen ne säilytetään jääkaapissa ruostumattomassa teräksestä valmistetussa säiliössä0º ja 2º celsius-asteen lämpötilassa. Kun lihaa ei pakasteta, säilyvät kaikki välttämättömät vitamiinit ja aminohapot lisäten ravinnon maukkuutta. Tuore luuton kana, lammas ja lohi kuljetetaan juuri sopivasti tuotantoa varten ja ne käytetään 24 tunnin kuluessa ja niihin lisätään muut raaka-aineet. Tällä hyvin tiukalla prosessilla ja tuoreilla proteiinilähteillä edistämme karvaisten kaveriemme terveempää ja pitempää elämää.

  • Pääraaka-aineena luuton tuore liha tai kala
  • Korkea lihapitoisuus 41% - 61%
  • Tumma riisi ja kokojyväriisi hiilihydraatin lähteenä
  • Glukosamiini, kondriotriinisulfaatti nivelten hyvinvointiin
  • MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
  • Vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton


Kirjoita arvostelu.


Maistuva ja tarttuva!
Heidi L. on 2018-03-14Meidän lauma löysi tästä itselleen todellisen ruokaeuforian! Puhumattakaan siitä, että ruoka on todella laadukasta ja juuri sellaista, mikä urheilevalle koiralaumalle sopii. Erityisesti herkkävatsainen seisojaneitimme alkoi saamaan tästä kunnolla lihasmassaa ja lihaa luittensa päälle. Hänen kanssaan olimme kokeilleet jo vaikka ja mitä. Aina oli pakki sekaisin ja ruokamäärä hirveä, eikä siltikään ollut lihaa luitten päällä. Naturean myötä alkoi massaa kiertyy terveellä ja hyvällä tavalla. Ruoan määrä pieneni ja silti lihakset alkoivat tulemaan esiin. Koirat eivät ulosta montaa kertaa päivässä ja suoli toimii kaikilla moitteetta. Turkki on silkkisen pehmeä, ilme kirkas ja koko ulkoinen habitus on todella elinvoimainen. Ehdottomasti voimme suositella Naturean ruokia muillekin.
Ruoka testi käytössä
Annika S. on 2017-06-26Ruoka tuntui tuoksuvan Seran mielestä hyvältä ja odotti kuola valuen lupaa syödä. Ruoka myös katosi alta aika yksikön kupista, joten oli siis myös maistuvaa. koko testin aikana käytimme myös palkkaukseen ruoka nappuloita. Kakka pysyi kiinteänä ja jätökset pieninä. turkki kiilsi kauniisti. Ruoka tuntui sopivan koirallemme niin hyvin, että suosittelemme sitä mielellämme myös muille.
Maistuva ja herkkävatsaiselle sopiva ruoka
Kati T. on 2017-06-26Siperianhuskyt 10 v.ja 2 v.testasivat Naturean Naturals Chicken-ruokaa. Ruoka maistuu hyvin kummallekin koiralle. Riisipohjainen ja perunaton ruoka sopi hyvin myös herkkävatsaisen ja närästykseen taipuvaisen koiran vatsalle, ulosteet olivat pieniä ja kiinteitä. Koirien turkki on pysynyt kiiltävänä ja hyvässä kunnossa. Ruoka sisältää paljon lihaa ja ravintoarvoiltaan on sopiva aktiivisesti liikkuvalle koiralle. Suosittelemme lämpimästi tuotetta!
Nirso
Soile J. on 2017-06-26Alkuun ruoka tuntui maistuvan hyvin. Herkkä vatsainen kesti ruuan vaihdon eikä ilmaantunut hajuhaittoja tai ripulia. Nappula hyvän kokoista eikä kuivana haissut koiran ruokaa kummemmalta. Kumminkin nirso koirani jätti parin päivän jälkeen nappulat syömättä. Jos näitä nappuloita oli vähänkin vanhan ruuan seassa ei koira suostunut annokseen koskemaan.
Herkkua!
Elina P. on 2017-05-23Minnillä loppui närästys tämän ruuan myötä. Menee myös makupaloista ja tykkää etsiä piiloista. Meidän kissakin on tykästynyt ja käy ruokavarkaissa. Pitää nälkää paremmin kuin aiemmat kuivanappulat. Olemme erittäin tyytyväisiä!