Alennettu hinta! Naturea Naturals Puppy Chicken Kana 2kg Näytä suurempana

Naturea Naturals Puppy Chicken Kana 2kg

Naturea Naturals Puppy Chicken on valintasi, kun haluat pennustasi vahvan, terveet nivelet sekä kiiltävän turkin. Perheesi jäsenenä pentusi ansaitsee ainoastaan parhaita ruoka-aineita. Siksi käytämme pääraaka-aineena tuoretta, ei koskaan pakastettua lihaa NATURALS Puppy Chicken –ruoassa. Tämä varmistaa, että karvainen ystäväsi saa kaikki tarvitsemansa vitamiinit ja aminohapot.

Tiedot

Average rating: 4.5/5 - Number of reviews: 3

11,92 €

-20%

14,90 €

5,96 € / kg

Add to wishlist

Lisäämällä yksinkertaisia ja tarpeellisia aineksia kuten terveellisiä hedelmiä ja kasviksia, NATURALS Puppy Chicken tarjoaa hyvää ravintoa pennullesi parhaalla mahdollisella maulla, antaen voimaa, tervettä nivelten kehitystä ja kiiltävän turkin. Maissiton, vehnätön, soijaton ja gluteeniton Naturals auttaa pentuasi tasapainoiseen, terveelliseen ja pitkään elämään.

Naturea Naturals Puppy Chicken on täysravinto kaikkien rotujen pennuille.

Lihapitoisuus 61%

Sisältää 31% proteiinia sekä 21% rasvaa.

Koostumus

Tuore luuton kana 22%, kuivattu kana 18%, ruskea riisi, kananrasva 13%, ruskea kokojyväriisi, kananmaksa 5%, kananmuna 3%, oluthiivahiutaleet, vitamiinit ja mineraalit, glukosamiini, kondriotriinisulfaatti, omena, porkkana, kurpitsa, pinaatti, mustikka, karpalo, merilevä, MOS, FOS, jukka schidigera –uute, oregano, rosmariini, persilja, salvia.

Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen 31%, rasva 21%, raakakuitu 2,1%, kosteus 9%, hiilihydraatit 29,9%, tuhka 6,5%,

Metabolinen energia 4125 kcal/kg

Kalsium 1,4%, fosfori 1%.

Iho, sydän ja nivelet

Omega 6 rasvahapot 3,5%

Omega 3 rasvahapot 0,2%

Glukosamiini 500 mg/kg

Kondroitiini 500 mg/kg

Miksi Naturea Naturals?

Naturea Naturalsissa käytetystä lihasta ja kalasta on poistettu erityislaitteistolla mekaanisesti luut ja rustot. Erottelun jälkeen ne säilytetään jääkaapissa ruostumattomassa teräksestä valmistetussa säiliössä0º ja 2º celsius-asteen lämpötilassa. Kun lihaa ei pakasteta, säilyvät kaikki välttämättömät vitamiinit ja aminohapot lisäten ravinnon maukkuutta. Tuore luuton kana, lammas ja lohi kuljetetaan juuri sopivasti tuotantoa varten ja ne käytetään 24 tunnin kuluessa ja niihin lisätään muut raaka-aineet. Tällä hyvin tiukalla prosessilla ja tuoreilla proteiinilähteillä edistämme karvaisten kaveriemme terveempää ja pitempää elämää.

  • Pääraaka-aineena luuton tuore liha tai kala
  • Korkea lihapitoisuus 41% - 61%
  • Tumma riisi ja kokojyväriisi hiilihydraatin lähteenä
  • Glukosamiini, kondriotriinisulfaatti nivelten hyvinvointiin
  • MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
  • Vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton

Kirjoita arvostelu.


Huippu laatuinen penturuoka
All Huskies Oy P. on 2017-06-27Erittäin huippu laatuinen penturuoka. Energisten pentujen paino on pysynyt hyvänä ja karva kiiltää. Ulosteet kiinteät ja vähän.
Sopii herkkävatsaiselle pennulle
Alina N. on 2017-06-04Tämä tuote on sopinut erinomaisesti herkkävatsaiselle porokoiranpennulleni. Puolivuotiaan pennun kanssa oli ongelmana löytää vatsalle sopiva ruoka, jonka rasvapitoisuus on riittävän suuri kasvavan aktiivisen pennun tarpeisiin. Tämä tuote on vastannut tarpeisiimme ja maistunut hyvin. Nappulakoko on hyvä, eikä liian pientä murua tai turhan suurta. Mietityttää vain riisin todellinen määrä ruuassa, muutoin tykkään tuotteesta paljon - ja niin tykkää pentukin!
Maistuvaa
Soile J. on 2017-06-26Pennulle maistuu kerta toisensa jälkeen. Nappulat hyvän kokoisia rotuun katsomatta, turvotettunakin pitävät muotonsa ja jäävät hieman koviksi jolloin koiralle jää jotain purtavaa. Maha kesti ruuan vaihdon hyvin. Ei tullut ilmavaivoja eikä maha mennyt kuralle. Ei silmien rähmimistä tai korvien töhnimistä. Lihaisaa, jätökset pieniä. Plussaa ettei sisällä soijaa, maissia ja on gluteeniton mutta ihmetyttää muut "ylimääräiset" hedelmät ja höysteet niiden tilalla.