Naturea Regional small breed Näytä suurempana

Naturea Regional small breed 2kg

Naturea Regional small breed on eläinlääkäreiden ja ravitsemustieteilijöiden kehittämä viljaton kuivaruoka joka sisältää suunnilleen 62 % eläinperäisiä ainesosia täydennettynä bataatilla, lohiöljyllä, kananmunilla, hedelmillä, kasviksilla ja merilevällä. Naturea Regional small breedin nappuloista on tehty erityisen pienikokoisia, jolloin ne sopivat hyvin pienirotuisille koirille.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 4

23,90 €

11,95 € / kg

Add to wishlist

Koirasi on lihansyöjä, ja siksi sille ei pitäisi syöttää viljatuotteita. Naturea Regional noudattaa biologisesti oikeaoppista konseptia täyttääkseen kaiken rotuisten ja –kokoisten täysikasvuisten koirien ravintotarpeita.

Naturea Regional small breed - Suuri loikkaus pienimmille roduille

Koirien kuivaruoan nappuloiden koko on tärkeässä roolissa nelijalkaisen ystävämme päivittäisessä ruokailussa. Sen tulee olla sopivaa ja fyysisessä mielessä suhteessa kunkin eläimen kokoon. Näin ollen Naturea Regional small breedin nappula on pienikokoista ja pienen koiran suuhun sopivaa purtavaa.

Eläinperäiset raaka-aineet

Kuivattua kanaa (vähätuhkaista): 37,92%

Tuoretta, luutonta kanaa: 13,08%

Kananrasvaa: 6,54%

Hydrolysoitua kanaa: 2,74%

Lohiöljyä: 0,87%

Kananmunajauhoa: 0,44%

Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen: 31,5 %

Rasva: 19 %

Raakakuitu: 3,5 %

Kosteus: 8,5 %

Hiilihydraatit: 29 %

Hehkutusjäännös: 8,5 %

Metabolinen energia: 373 kCal/100g

Kalsiumi: 1,33 %

Fosfori: 1,09 %

Koostumus

51% Kanaa (sisältää 38% kuivattua kanaa ja 13% tuoretta, luutonta kanaa), 27% bataattia, kananrasva, sinimailanen, pellavansiemen, hydrolysoitu kana, lohiöljy, mineraaleja, vitamiineja, kananmunajauhoa, glukosamiini (väh. 800 mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (väh. 800 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (väh. 550 mg/kg), frukto-oligosakkaridi, omena, porkkana, tomaatti, pinaatti, psyllium, ruusunmarja, kamomilla, takiaisen juuri, piparminttu, kehäkukka, merilevä, karpalo, voikukka, anis, sarviapila, yucca schidigera –uute, timjami, merjami, oregano, persilja, salvia.

Saatavissa: 2 kg


Kirjoita arvostelu.


Sopii hyvin chihuille
Milla R. on 2017-06-01Tämä maistui todella hyvin meidän chihuille. Nappulat olivat sopivan kokoisia ja vatsa toimi hyvin. Sopivat loistavasti myös nameiksi!
Maistuva ruoka
Tiija L. on 2017-06-02Meiltä löytyy 3 vuotias pkmäyräkoira joka on herkistynyt viljalle ja kaiken lisäksi erittäin nirso tapaus. Monet ruuat kokeiltu. Jos herral ei maistu niin noukkii kupista/jättää syömättä. Tämä ruoka on alusta asti maistunut hyvällä ruokahalulla. Myös pieni koko on plussaa.
Tyytyväiset tuotetestaajat
Mariette L. on 2017-06-08Omistan kääpiövillakoiran ja kiinanharjakoiran, joille ei yleensä kuivanappulat maistu. Kiinanharjakoiralla on epämääräinen allergia (aiheuttajasta ei varmuutta), mutta näistä ei ole saanut mitään. Nappuloita raksutetaan tyytyväisenä ja nappulakulhot on aina päivän päätteeksi tyhjänä :) aiemmilla nappuloilla saattoi samat nappulat pysyä syömättömänä kulhossa useita päiviä ja päätyivät lopulta roskiin kun aromit lähti. Nyt on maistunut kummallekin! Kääpiövillakoiralla ei ole enää paljoa hampaita jäljellä, mutta nää on niin pieniä nappuloita että senkin on helppo syödä niitä. Ollaan koirien kanssa hyvin tyytyväisiä tähän nappulaan :)
Chihut kiittää
Anne A. on 2017-06-26Kolme chihuani söi hyvällä ruokahalulla. Jopa hieman nirsoileva Juuli söi lautasensa aina tyhjäksi!