Naturea Wetland Duck Näytä suurempana

Naturea Wetlands Duck

Naturea Wetlands Duck on korkealaatuinen koiranruoka, joka sisältää vain yhtä eläinproteiinin lähdettä. Naturea Wetlands Duck sisältää 60% ankkaa sekä bataattia, vihanneksia, hedelmiä, yrttejä, mineraaleja ja vitamiineja. Tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi allergioista tai yliherkkyyksistä kärsiville koirille. 

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 6

25,90 €

12,95 € / kg

Add to wishlist

Eläinperäiset raaka-aineet

Naturea Wetlands Duck koiranruoka sisältää 60% ankkaa

29% kuivattu ankanliha

23% tuore ankanliha

7% ankan rasva

1% ankan lihaliemi

Ravintoainekoostumus:

Raakavalkuainen 28%

rasva 18%

raakakuitu 3.5%

kosteus 8%

hiilihydaarit 29%

hehkutusjäännös 9%

metabolinen energia 368 kcal/100g

kalsium 1.64%, fosfori 1.11%

Koostumus:

60% ankkaa (29% kuivattu ankka, 23% tuore ankka, 7% ankanrasvaa & 1% ankan lihaliemi), bataatti, pellavansiemenet, kivennäisaineet, vitamiinit, glukosamiini, metyylisulfonyylimetaani, fructooligosaccharides, kondroitiinisulfaatti, karpalo, mulperipuu, karhunvatukka, mustikka, takiaisen juuret, piparminttu, kehäkukka, merilevä, voikukka, omena, porkkana, tomaatti, psyllium, ruusunmarjat, kamomilla, pinaatti, anis, sarviapila, timjami, meirami, oregano, persilja, salvia.Kirjoita arvostelu.


Sopii myös allergiselle koiralle
Kati I. on 2017-05-31Tämä ruoka on sopinut erittäin hyvin allergiaa ja atopiaa sairastavalle koirallemme, jopa paremmin kuin toinen markkinoilla oleva vastaava ankka&bataattipohjainen kuivaruoka, joka on tähän mennessä ollut ainoa sopiva kuivaruoka markkinoilla mukaanlukien ell allergiaruoat. Plussaa on ehdottomasti se että ruoassa ei ole kananrasvaa/kanaproteiinia, siinä on rajoitettu määrä hiilihydraatteja ja että se sisältää suhteessa enemmän niveliä tukevia ravinteita.
Erinomainen kuivaruoka
Linda M. on 2017-05-23Vihdoin kuivaruoka, joka sopii koirani yliherkälle vatsalle. Hyvin tyhjenee kuppi!
Maistui nirsolle
Tuula S. on 2017-05-27Maistui todella hyvin erittäin nirsolle koiralle. Aivan pienelle koiralle ( n.3kg) hieman suurehko nappulakoko, jos pitää oikein pienestä nappulasta.
Naturea Wetlands duck
Hanna-Mari I. on 2017-05-29Naturean Wetlands duck on ensimmäinen koiran kuivaruoka, jota allergikko/atoopikko koiramme voi ainesosien puolesta syödä, ja jota ei tarvitse ostaa apteekista. Ruuan maistuvuus on ollut korkean lihapitoisuuden vuoksi hyvä ja nappulakoko sopiva. Ruokaa on kokonsa vuoksi helppo käyttää myös koulutusnamina. Wetlands duck ei ole aiheuttanut allergikollemme ruuansulatuskanavaoireita, vaan on sulanut ja ilmeytynyt hyvin. Uudelleen suljettava pussi olisi tosin koiramme pölyallergian vuoksi kätevämpi. Suosittelen!
Laadukas kuivamuona
Linda W. on 2017-03-21Pieni nappulakoko, hyvin sulava ja hyvin maistuva.
Allergisen pelastus
Niina V. on 2017-03-21Ainoa markkinoilla oleva nappula, joka sopii moniallergiselle koiralle. Maistuu mitä ilmeisimmin hyvälle ja toimii kaikinpuolin loistavasti :)