Naturis Fresh Meat Näytä suurempana

Naturis Fresh Meat Kana-Lohi 650g

Naturis Fresh Meat on kiitosta ansainnut, tuorelihasta valmistettu ravinto. Se sisältää tuoreen lihan lisäksi vain perunaproteiinia, joka antaa ravinnolle kiinteän muodon ja merilevää, joka sisältää runsaasti kivennäis-ja hivenaineita. Helppo viipaloida halutun kokoisiksi paloiksi. Soveltuu erinomaisesti treeninamiksi, raakasyöjän matkaevääksi tai nappulan lisukkeeksi.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

4,90 €

Add to wishlist

Valmistettu höyrykypsyttämällä. Ei ylimääräisiä ainesosia! Tuote on tyhjiöpakattu, jonka ansiosta tuotteella on hyvä säilyvyys ilman säilöntäaineita. Erinomainen sulavuus, soveltuu myös herkkävatsaisille koirille.

Koostumuksensa ansiosta soveltuu hyvin palkkionamiksi tai esimerkiksi jäljelle. Tuotteen voi pakastaa. Säilyy avattuna jääkaapissa 5vrk. Avaamattomana suojassa auringolta säilyvyys 12kk.

Pötkön koko: 650g

Tuotesisältö:

Kana-lohi (zalm): Tuore kana ja lohi 96,5%, perunatärkkelys 2,5%, merilevä 1%. Proteiini 15,1%, rasva 18,5%, kosteus 54,6%.


Kirjoita arvostelu.


Kana-Lohi -makkara
Marjo T. on 2017-05-08Erittäin hyvä tuoksu ja siksi koirille oikein maistuva. Annan nappuloiden lisukkeena. Siisti leikellä ja hyvin säilyvä tuote.