Naturis Fresh Meat Näytä suurempana

Naturis Fresh Meat Kalkkuna 650g

Naturis Fresh Meat on kiitosta ansainnut, tuorelihasta valmistettu ravinto. Se sisältää tuoreen lihan lisäksi vain perunaproteiinia, joka antaa ravinnolle kiinteän muodon ja merilevää, joka sisältää runsaasti kivennäis-ja hivenaineita. Helppo viipaloida halutun kokoisiksi paloiksi. Soveltuu erinomaisesti treeninamiksi, raakasyöjän matkaevääksi tai nappulan lisukkeeksi.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 4

4,90 €

Add to wishlist

Valmistettu höyrykypsyttämällä. Ei ylimääräisiä ainesosia! Tuote on tyhjiöpakattu, jonka ansiosta tuotteella on hyvä säilyvyys ilman säilöntäaineita. Erinomainen sulavuus, soveltuu myös herkkävatsaisille koirille.

Koostumuksensa ansiosta soveltuu hyvin palkkionamiksi tai esimerkiksi jäljelle. Tuotteen voi pakastaa. Säilyy avattuna jääkaapissa 5vrk. Avaamattomana suojassa auringolta säilyvyys 12kk.

Pötkön koko: 650g

Tuotesisältö:

Kalkkuna (kalkoen): Tuore kalkkuna 96,5%, perunatärkkelys 2,5%, merilevä 1%. Proteiini 15,0%, rasva 15,8%, kosteus 56,8%Kirjoita arvostelu.


Täydellinen treeninami
Elisa O. on 2017-07-04Todella maistuva ja helppo nami treeneihin. Tuoksuu myös voimakkaasti, mikä saa treenikaveritkin kiinnostumaan. :) Miellyttävä pehmeä koostumus, mutta ei kuitenkaan murene taskuun. Kätevä, kun leikkaa valmiiksi sopiviksi paloiksi ja pakastaa sopivissa erissä.
Mitä mainioin treeninami
Mia P. on 2017-06-27Naturis Fresh Meat on kätevä ja maistuva treeninami harrastukseen kuin harrastukseen. Pötköt säilyvät hyvin ja ovat helppo vain paloa sopiviksi paloiksi koiran koon mukaan.
Maistuva ja reeniystävällinen
Kirsi K. on 2017-03-28Mukava pilkkoa ja koiralle maistuu hyvin. Taatusti terveellisempi kuin nakit ja makkarat.
Monipuolinen herkku
Katri M. on 2017-03-26Ylitti odotukset. Erinomainen treeninamina, ei murenee eikä haise voimakkaasti ja ennen kaikkea koirat tykkää! Oli mukana reissueväänä ja niin on myös jatkossa, kätevä ottaa mukaan.