Naturis Fresh Meat Näytä suurempana

Naturis Fresh Meat Kana 650g

Uusi koostumus!

Naturis Fresh Meat on kiitosta ansainnut, tuorelihasta valmistettu ravinto. Se sisältää tuoreen lihan lisäksi vain perunaproteiinia, joka antaa ravinnolle kiinteän muodon ja merilevää, joka sisältää runsaasti kivennäis-ja hivenaineita. Helppo viipaloida halutun kokoisiksi paloiksi. Soveltuu erinomaisesti treeninamiksi, raakasyöjän matkaevääksi tai nappulan lisukkeeksi.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 8

4,90 €

Add to wishlist

Valmistettu höyrykypsyttämällä. Ei ylimääräisiä ainesosia! Tuote on tyhjiöpakattu, jonka ansiosta tuotteella on hyvä säilyvyys ilman säilöntäaineita. Erinomainen sulavuus, soveltuu myös herkkävatsaisille koirille.

Koostumuksensa ansiosta soveltuu hyvin palkkionamiksi tai esimerkiksi jäljelle. Tuotteen voi pakastaa. Säilyy avattuna jääkaapissa max. 5vrk. Avaamattomana suojassa auringolta säilyvyys 12kk.

Pötkön koko: 650g

Annostelu: n. 30g / painokilo päivittäin

Huom! Uudistettu koostumus!

Tuotesisältö:

Kana (kip): Tuore kana, merilevä, perunatärkkelys, riisi, kasvis, hedelmä, vitamiinit, auringonkukka

Ravintoainekoostumus:

Proteiini 14,9%, rasva 10-14%, kosteus 55%Kirjoita arvostelu.


Mainio makkara
Katri M. on 2017-07-29Huippuluokan, joka toimii treenipalkkana, ruokana reissussa. Ei murene näyttelyjakun taskussa eikä haise ihmisen nenään pahalle. Tosin tässä erässä koostumus oli hieman pehmeämpi kuin aiemmin.
Maistuva
Kirsi K. on 2017-03-28Maistuu koiralle ja pilkkominen on helppoa, ei murusta eikä hajoa käsissä
Naturis fresh meat
Marjo P. on 2017-03-27Ihan parasta jäljellä ja tottisnamina. Maustaa myös perusruokaa kivasti aika ajoin. Täyden kympin tuote!
Mainio ja maistuva treeninami
Satu M. on 2017-06-27Todella hyvä nami treeneihin ja hyvä kun voi itse pilkkoa sopivan kokoiseksi. Käytämme myös Kongin täytteenä. Avattu pötkö kestää pakastamista.
Monipuolinen makkara
Katri M. on 2017-03-26Testattiin tätä ja kalkkunaa, molemmat upposivat kuin häkä. Kätevä leikata treeninameiksi, ei murenee taskussa eikä tuoksu ole voimakas. Toimii erinomaisesti myös reissueväänä, kun säilyy huoneenlämmössä.
Toimii
Riikka T. on 2017-05-18Koirat o iha hulluna tähä
Toimiva koulutusnami!
Sanna-Kaisa M. on 2017-03-21Ostin muiden suosituksesta nyt ekaa kertaa Naturista koulutusnamiksi ja todellakin toimii! Koirat tykkäs erityisen paljon ja oli helppo pilkkoa sopivan kokoisiksi palasiksi ja säilyy pilkottunakin hyvin jääkaapissa. Koostumus pilkottuna myös hyvä, ei murene tai muussaannu taskussa treeneissä.
Maistuva ja toimiva
Marja V. on 2017-03-24Tilasin kokeeksi muutaman pötkön palkkionamiksi. Tämä makkara maistuu kaikille kolmelle koiralleni todella hyvin! Rakenteeltaan mainio koulutusherkku, jonka voi paloitella ja pistää vaikka suoraan taskuun, eikä sotke. Sopii hyvin myös aktiviteettileluihin piilotettavaksi, ei hajoa käsitellessä -sekin on tullut jo testattua. Erittäin ISO bonus siitä, että tuote ei sisällä turhaa höttöä. Tämä tulee ehdottomasti olemaan meillä jatkossakin käytössä.