Back On Track Fleeceloimi Näytä suurempana

Back On Track Fleeceloimi

Fleeceloimi Back on Track on miellyttävän pehmeää ja joustavaa Welltex-kangasta. Erinomaisesti istuva fleeceloimi suojaa koiran tärkeimmät lihasryhmät ja herkän vatsan.

  • lämmittää ja pitää koiran kuivana
  • pehmeää ja joustavaa kangasta
  • sopii alusloimena tai sellaisenaan
  • hengittävä kangas
  • väri musta

Tiedot

Average rating: 2.5/5 - Number of reviews: 1

59,95 €

Add to wishlist

Welltex-kankaan keraamiset hiukkaset heijastavat osan koiran kehon luovuttamasta lämmöstä takaisin pitäen koiran lämpimänä ja kuivana. Säädettävässä mahavyössä on heijastimet. Loimessa on häntäaukko, joka soveltuu erilaisille häntätyypeille. Elastiset nauhat edessä varmistavat täydellisen sopivuuden. Loimi sopii loistavasti käytettäväksi yhdessä Back on Track verkkoloimen kanssa, tai alusloimena kylmällä säällä ulkoilutakin alla. Fleeceloimi ja verkkoloimi soveltuvat erinomaisesti pienille koirille, jotka eivät välttämättä pidä paksummista loimista.

Pesuohje:

- konepesu hienopesuohjelmalla max 40 °C

- ei kemiallista pesua

- ei rumpukuivausta

- silitys miedolla lämpötilalla max 50 °C

- ei kloorivalkaisua

 

Näin Back on Track toimii

Kaikki Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Tämä funktionaalinen tekstiili on vanhan kiinalaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian yhteistyön tulos. Toiminnalliset ominaisuudet on tuotu tekstiiliin liittämällä polyesteri- tai polypropyleenikuituihin funktionaalisia ominaisuuksia sisältäviä keraamisia partikkeleita. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.

Pitkäaaltoisen infrapunan vaikutus

Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa. Verenkierron tason nousu puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä. Back on Track -suojia tulisi käyttää ennen treenausta tai kilpailua.


Kirjoita arvostelu.


Ihan kiva, ei sopinut täysin käyttötarkoitukseen
Anni P. on 2017-03-21Olin hankkimassa koiralleni talvikauden alussa treenejä varten, jotain mikä pitäisi hieman viluisan Rottweilerini lämpimänä omaa vuoroa odotellessa autossa. Selitin tarpeeni myyjälle ja hän suositteli minulle tätä fleece-lointa. Löysimme sopivan koon ja loimi istui hyvin , näytti sekä tuntui hyvältä. "Kohtaloksemme" koitui kuitenkin loimen lukuisat narut ja nyörit, jotka toki näyttivätä kivalta, mutta eivät ehkä ole käytännöllisimmät. Ensimmäisen treenie odotuksen aikana koira oli syönyt loimen vatsaosan hihnan poikki. Tämä toki ei ollut tuotteen vika, mutta näitä pureskeltavia nyörien päitä yms osia on myös mm lapojen kohdalla. En siis ainakaan suosittele, mikäli koiralla on taipumuksia tehdä tihutöitä. Pystyin onneksi jatkamaan käyttöä talven aikana leikattuani vatsaosan pois. En kuitenkaan koe, että loimi olisi kovin hyvin pitänyt koiraa lämpimänä autossa edes leudoilla talvikeleillä. Loimen on tarkoitus heijastaa koiran oma ruumiinlämpö takaisin päin. Ainakin meillä olisi kuitenkin tarvittu joku toinen takki tämän loimen päälle, mikä pitää paremmin lämpimänä. Lisäksi mielestäni nappeihin kiinnitettävä kuminauha-säätötekniikka takajalkojen osalta olisi voinut olla toimivampi.