Alennettu hinta! Back On Track Verkkoloimi Näytä suurempana

Back On Track Verkkoloimi

Back on Track verkkoloimi on kevyt ja mukava. Verkkoloimi pitää koiran lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma.  Voidaan käyttää muiden loimien alla tai kun halutaan käyttää ohutta loimea, esimerkiksi liikunnan aikana tai sisätiloissa. Verkkoloimea voidaan käyttää myös kuivatukseen esim. kylvyn, sateen tai uimisen jälkeen.

  • kevyt ja hengittävä
  • treeneihin ja sisätiloihin
  • väri musta

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

47,96 €

-20%

59,95 €

Add to wishlist

Koiran Täydellisen istuvuuden takaavat säätömahdollisuudet edessä ja niskassa. Loimessa on joustavat jalkalenkit takajaloille, niskassa aukko talutinta varten ja vetoketjullinen aukko hännälle. Heijastimet sivuilla lisäävät koiran ja koiran ulkoiluttajan turvallisuutta.

Koosta 37 alkaen edessä ovat kaksinkertaiset säädettävät lapalaskokset, joten se istuu paremmin myös erikokoisille koirille.

Pesuohje:

- konepesu hienopesuohjelmalla max 40 °C

- ei kemiallista pesua

- ei rumpukuivausta

- silitys miedolla lämpötilalla max 50 °C

- ei kloorivalkaisua

 

Näin Back on Track toimii

Kaikki Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Tämä funktionaalinen tekstiili on vanhan kiinalaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian yhteistyön tulos. Toiminnalliset ominaisuudet on tuotu tekstiiliin liittämällä polyesteri- tai polypropyleenikuituihin funktionaalisia ominaisuuksia sisältäviä keraamisia partikkeleita. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.

Pitkäaaltoisen infrapunan vaikutus

Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa. Verenkierron tason nousu puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä. Back on Track -suojia tulisi käyttää ennen treenausta tai kilpailua.


Kirjoita arvostelu.


Hyvin istuva ja kestävä
Meri H. on 2017-06-30Ihan loistava pesun jälkeen laittaa puolipitkäkarvaiselle sakemannilleni, joka kastelisi ravistelemalla muuten koko talon. Iho-ongelmien takia joudun pesemään neidin usein ja tämä loimi on kyllä helpottanut arkeamme. Helppo pukea ja saa säädettyä juuri sopivaksi. Nuorempana koirani veti myös pulkkaa talvisin, jolloin verkkoloimi tuli tarpeen alku- ja loppuverryttelyissä, sekä jos joutui menemään kylmään autoon sakemanniryhmän treenien jälkeen. Meillä on ollut yksi ja sama loimi käytössä jo monta vuotta.