Kusse&Kutta Pehmopanta Bolkado Näytä suurempana

KusseKutta Pehmopanta Polka

Kusse & Kutta Pehmopanta Polka on Suomessa suunniteltu ja käsityönä valmistettu helppokäyttöinen puolikuristava panta. Materiaali hanan pehmeää polyesterkarvaa, joka ei hierrä kaulaa eikä katko karvaa. Ulkopuolella laadukas 2 cm leveä heijastinnauha. Pannan leveys kaulalle mukava 5 cm. Kestävät hitsatut metallirenkaat.

Katso tarkempi kokotaulukko lisätiedoista.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

21,90 €

Add to wishlist

Kusse & Kutta Puolikuristava Polka -panta on helppokäyttöinen panta, jossa sisäpuoli ihanan pehmeää polyesterkarvaa, joka ei hierrä kaulaa eikä katko koiran karvaa. Pannoissa on nyt sisällä paksumpi vaahtomuovitäyte ja se pitää hyvin muotonsa. Ulkopuolella on laadukas standardoitu heijastinnauha, joka lisää näkyvyyttä hämärän ja pimeän aikaan. Metalliset renkaat ovat hitsattuja, joten ne kestävät hyvin kovaakin vetoa. Pienet metalllirenkaat ja kapeampi 2 cm heijastinnauha tekee pannasta kevyemmän, jolloin se sopii myös pienemmille koirille.

Pehmopannoissa käytetty kangas on ihanan pehmeää, laadukasta ja kestävää. Raikkaista väreistä huolimatta kangas ei värjää kastuessaan. Kangas on erilaista kuin perus fleece. Se säilyttää muotonsa eikä nukkaannu samalla tavalla käytössä. Se ei myöskään ole niin sähköistä, joten koirankarvat eivät takerru siihen yhtä tehokkaasti. Pantojen heijastinnauhat ovat standardoituja, joten näkyvyys on taattu pimeässäkin.

Konepesu 40 asteessa.

Koot:
Nro. 4 = 28 - 38 cm
Nro. 5 = 31 - 41 cm
Nro. 6 = 35 - 45 cm
Nro. 7 = 40 - 50 cm
Nro. 8 = 45 - 55 cm

Ilmoitetut mitat on pannan koot kireimmillään ja suurimmillaan. Valmistettu Suomessa.