KusseKutta Pehmopanta

Kusse & Kutta Pehmopanta on Suomessa suunniteltu ja käsityönä valmistettu helppokäyttöinen puolikuristava panta. Sisäpuoli ihanan pehmeää polyesterkarvaa, joka ei hierrä kaulaa eikä katko karvaa. Ulkopuolella laadukas 3 cm leveä heijastinnauha. Pannan leveys kaulalle mukava 5 cm.
Katso tarkempi kokotaulukko lisätiedoista.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 2

21,90 €

Add to wishlist

Kusse & Kutta Puolikuristava pehmopanta on helppokäyttöinen panta, jossa sisäpuoli ihanan pehmeää polyesterkarvaa, joka ei hierrä kaulaa eikä katko koiran karvaa. Pannoissa on sisällä nyt paksumpi vaahtomuovitäyte ja panta pitää hyvin muotonsa. Ulkopuolella on leveä ja laadukas standardoitu heijastinnauha, joka lisää näkyvyyttä hämärän ja pimeän aikaan. Metalliset renkaat ovat hitsattuja, joten ne kestävät hyvin kovaakin vetoa.

Pehmopannoissa käytetty kangas on ihanan pehmeää, laadukasta ja kestävää. Raikkaista väreistä huolimatta kangas ei värjää kastuessaan. Kangas on erilaista kuin perus fleece. Se säilyttää muotonsa eikä nukkaannu samalla tavalla käytössä. Se ei myöskään ole niin sähköistä, joten koirankarvat eivät takerru siihen yhtä tehokkaasti. Pantojen heijastinnauhat ovat standardoituja, joten näkyvyys on taattu pimeässäkin.

Konepesu 40 asteessa.

Koot:
Nro. 4 = 28 - 38 cm
Nro. 5 = 31 - 41 cm
Nro. 6 = 35 - 45 cm
Nro. 7 = 40 - 50 cm
Nro. 8 = 45 - 55 cm
Ilmoitetut mitat on pannan koot kireimmillään ja suurimmillaan. Valmistettu Suomessa.


Kirjoita arvostelu.


Erinomainen panta
Erja R. on 2017-07-29Suosittelen tuotetta! Pehmeä, mutta tukeva. Tyylikäs ja käytännöllinen.
Ihana panta
Silja R. on 2017-03-28Todella pehmeä ja hyvän tuntuinen ainakin meidän vinttikoiramummollemme. Toki on hieman liukas, eli jos on vaarana, että sileäkarvainen, paksukaulainen ja pienipäinen koira kovasti pakittelee, ei välttämättä paras vaihtoehto, mutta meidän kuuliaiselle remmikävelijälle oikein nappiostos.