Ruffwear Front Range Valjas Sininen

Ruffwear Front Range Harness soveltuu jokapäiväiseen käyttöön. Istuvassa, erittäin mukavassa ja kestävässä valjaassa on kaksi kiinnityspistettä, selässä sekä rinnassa. Rintakiinnitys helpottaa koiran hallitsemista ja hihnakäyttäytymisen koulutuksessa se on todella hyvä. 

Valjasta on saatavilla Tammiston ja Mankkaan myymälöistä. Tarkista myymäläkohtainen saatavuus suoraan myymälästä.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 2

54,90 €

Add to wishlist

Front Range -valjaan koko on säädettävissä neljästä eri kohdasta. Yhteystietolaatalle on valjaassa pieni tasku. Valjaassa on hyvät heijastimet. 

Saatavilla 7 eri väriä. 

Koko valitaan koiran rinnanympäryksen mukaan. Koiran rinnanympäryksen jäädessä kokojen väliin, kannattaa Front Range -valjaassa valita isompi koko.

XXS 33-43 cm

XS  43-56 cm

S 56-69 cm

M 69-81 cm

L/XL  81-107 cm


Kirjoita arvostelu.


Parhaat valjaat
Jaana M. on 2018-03-18Parhaat valjaat mitä olen koiralleni ostanut!Nämä ovat olleet päivittäisessä käytössä jo monta vuotta eikä niissä näy vieläkäään minkäänlaista kulumista;väri vain vähän haalistunut.Valjaissa on hyvät säädöt ja istuvuus todella hyvä;ei hierrä eikä pyöri päällä.Todella kestävät ja tukevat valjaat.Suosittelen!
Ehdottomasti tähän mennessä parhaat valjaat!
Heidi K. on 2018-03-13Päätettiin kokeilla ruffwearin valjaita monien eri valjaiden jälkeen ja harmittaa etten niitä kokeillut aikaisemmin! Ehdottomasti omalle huskymixille parhaat valjaat tähän mennessä. Ei pyöri päällä, säädöt pysyy kohillaan, istuu koiralle erittäin hyvin ja on tukevat, mutta ei liian tönköt. Nämä tulee seuraavaksi myös toiselle koiralleni kun vanhat valjaat sanoo itsensä irti.