Ruffwear Front Range Valjas Harmaa

Ruffwear Front Range Harness soveltuu jokapäiväiseen käyttöön. Istuva, erittäin mukava ja kestävä valjas. Hihnalle on kaksi kiinnityspistettä, selässä sekä edessä rinnassa. Rintakiinnitys helpottaa koiran hallitsemista ja hihnakäyttäytymisen koulutuksessa se on todella hyvä. Kuusi eri väriä. 

Saatavilla Mankkaan ja Tammiston myymälästä. Tarkista myymäläkohtainen saatavuus suoraan myymälästä.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 5

54,90 €

Add to wishlist

Front Range -valjaan koko on säädettävissä neljästä eri kohdasta. Yhteystietolaatalle on valjaassa pieni tasku. Valjaassa on hyvät heijastimet. 

Koko valitaan koiran rinnanympäryksen mukaan. Koiran rinnanympäryksen jäädessä kokojen väliin, kannattaa Front Range -valjaassa valita isompi koko.

XXS 33-43 cm

XS  43-56 cm

S 56-69 cm

M 69-81 cm

L/XL  81-107 cmKirjoita arvostelu.


Ruffwear front range
Hannele L. on 2018-03-22Minulle tuntematon tuote, mutta haluaisin kovasti kokeilla jos toimisi koirallani
Tosi hyvät valjaat
Anu S. on 2018-03-31Valjaat istuu hyvin. Jopa valjaista tykkäämätön koirani antaa vastustelematta pukea nämä päällensä. Tarttis hankkia muillekin samat :)
Ihan parhaat valjaat
Tiina W. on 2018-03-13Olemme tykänneet näistä valjaista todella paljon. Ne saa säädettyä oikean kokoisiksi ja ne ovat tukevat. Koirallamme on tapana yrittää karkuun kaikista valjaista, mutta näistä se ei onnistu.
Erittäin hyvät
Milja K. on 2018-03-13Pienemmäll koirallani ovat nämä ja ovat erinomaiset. Eivät mene kainaloon eivätkä pyöri päällä. Tahtoisin myös isommalle koiralleni
Hyvät valjaat
Emma R. on 2017-06-04Valjaat oli helppo saada sopimaan koiralle hyvien säätöjen vuoksi, ja tuntui, että näissä oli melkein enemmän säätövaraa kuin ilmoitetut sentit. Nämä istuvat hyvin myös pörröiselle lapinkoiralle, eivätkä säädöt löysty kesken lenkkien, kuten kävi monien muiden valjaiden kanssa. Ehdotonta plussaa etulenkistä, joka ainakin toistaiseksi on pitänyt kutinsa ja toisin kuin muut kokeilemamme vedonestovaljaat, nämä eivät pyöri päällä, vaikka etulenkkiin tulisi vetoa. Selän päällä oleva lenkki on myös tukeva, ja sen sijoittelu on tuntunut käytännölliseltä. Kaiken kaikkiaan siis plussaa näille.