Ruffwear Web Master Valjas Punainen

Ruffwear Web Master -valjas on erinomainen tilanteisiin, joissa koiraa tarvitsee tukea: esimerkiksi haastavassa maastossa liikuttaessa. Valjas sopii myös hyvin kuntoutuskäyttöön, vanhoille koirille ja/tai koirille, joilla on tapana rimpuilla itsensä irti normaaleista valjaista/pannasta. 

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

81,90 €

Add to wishlist

HUOM! TOIMITUSAIKA 4-5 VIIKKOA.

Nostokahva on vahva ja todella kestävä sekä sijoitettu niin, että koiraa saa nostettua tasapainoisesti. Rinta- ja vatsaremmit ovat pehmustettuja. Valjaan ergonominen muotoilu mahdollistaa sen käytön myös vedättämiseen. Web Master -valjaita voi säätää viidestä eri kohdasta. Valjas sopii lähes kaikenkokoisille ja -mallisille koirille. Valjaasta on myös lähes mahdotonta läpipujahtaminen, eli valjas on myös todella turvallinen. Valjaassa on 3M Scotchlite -heijastimet.

Valjaan oikea koko valitaan koiran rinnanympäryksen mukaan. Jos koira jää kokojen väliin, kannattaa Web Master -valjaassa valita pienempi koko.

 S: 56-69cm

M: 69-81cm

L/XL: 81-91cm


Kirjoita arvostelu.


Suosittelen
Mira K. on 2018-03-13Tälläset hommasin uudelle tulokkaalle(koira) ja todella hyväks on havaittu, tukevat päällä eikä näistä pääse pakittamaan ulos.