Ruffwear Web Master Valjas Harmaa

Ruffwear Web Master -valjas on erinomainen tilanteisiin, joissa koiraa tarvitsee tukea: esimerkiksi haastavassa maastossa liikuttaessa. Valjas sopii myös hyvin kuntoutuskäyttöön, vanhoille koirille ja/tai koirille, joilla on tapana rimpuilla itsensä irti normaaleista valjaista/pannasta. 

Tarkista myymäläkohtainen saatavuus suoraan myymälästä.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 2

81,90 €

Add to wishlist

Nostokahva on vahva ja todella kestävä sekä sijoitettu niin, että koiraa saa nostettua tasapainoisesti. Rinta- ja vatsaremmit ovat pehmustettuja. Valjaan ergonominen muotoilu mahdollistaa sen käytön myös vedättämiseen. Web Master -valjaita voi säätää viidestä eri kohdasta. Valjas sopii lähes kaikenkokoisille ja -mallisille koirille. Valjaasta on myös lähes mahdotonta läpipujahtaminen, eli valjas on myös todella turvallinen. Valjaassa on 3M Scotchlite -heijastimet.

Valjaan oikea koko valitaan koiran rinnanympäryksen mukaan. Jos koira jää kokojen väliin, kannattaa Web Master -valjaassa valita pienempi koko.

S: 56-69cm

M: 69-81cm

L/XL: 81-91cm


Kirjoita arvostelu.


Anne
Anne R. on 2017-06-27Oikein hyvät valjaat, näyttäisi että karvainen kaverini pysyisi näissä! :)
Jaana J. on 2018-04-03Web Master valjas ollut nyt käytössä muutaman viikon tyypillä, joka on erittäin taitava vapauttamaan itsensä valjaista. Näistä ei ole edes yrittänyt. Muutenkin tukevat ja istuvat.