Perus Pomppa pinkki Näytä suurempana

PerusPomppa pinkki

PerusPomppa on tyylikäs suojatakki yleiskäyttöön syksyllä ja talvella. Pomppa lämmittää ja suojaa koiraa kattavasti rajoittamatta sen liikkeitä. Se on sopivan kevyt räntäsäähän, mutta tarpeeksi lämmin pakkasellakin. Takin pintakerros on vedenpitävää kalvokangasta ja vuori pehmeää teddykangasta. Vuori ei sähköistä tai takuta koiran turkkia.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

74,90 €

Add to wishlist

Pomppa koirantakit on suunniteltu suojaamaan koiraa tuulelta, sateelta ja pakkaselta. Kestävät materiaalit sopivat niin vesisateeseen kuin lumeen.

Takin suuri käännettävä kaulus suojaa koiran niskaa ja kaulaa. Suuri kaula-aukko antaa koiralle vapauden liikuttaa päätä ja kaulaa häiriöittä. Kauluksessa on taluttimelle valmis uloskulku, jonka läpi taluttimen voi laittaa kauluksen ollessa ylhäällä. Leikkaukset takin etu- ja takaosassa suojaavat koiran lihaksia ja antavat koiralle vapauden liikkua normaalisti. Hyvä muotoilu takaa hyvän istuvuuden jolloin takki myötäilee koiran liikkeitä, eikä esim. kuminauhoja tarvita pitämään takkia koiran päällä.

Takin vatsakappale suojaa koko vatsan ja asettuu koiran vyötärölle pitämään takkia paikoillaan. 

Materiaalit:

- Ulkokangas vedenpitävä kalvokangasta

- Vuori sähköistymätöntä teddykangasta

Pesuohjeet:

- 30 astetta hienopesu

- ei linkousta

- ei silitystä

Oikean koon valinta:

Pomppa vaatteiden koot on mitoitettu koiran selänpituuden mukaan. Selänpituus saadaan mittaamalla matka koiran kaulapannasta hännän tyveen. Valitse koirasi mittaa vastaava lähin kokonumero. Jos mitta osuu kokojen väliin, riippuu koon valinta käyttötarkoituksesta ja koiran tyypistä.

Koot:

25 cm

28 cm

31 cm

34 cm

37 cm

41 cm 

45 cm

50 cm

55 cm

60 cm

65 cm

70 cm

75 cm

80 cm 


Kirjoita arvostelu.


Loisto-ostos!
Pinja P. on 2017-03-27Pompat olleet laumallamme ahkerassa käytössä jo vuosia ja lauman uusin tulokas sai nyt aikuiskokoon kasvettuaan tämän herkullisen pinkin Pompan omakseen. Kyllä näkyy kauas!