NEU Karp 500g Näytä suurempana

Myynnissä vain myymälässämme

NEU Karp 500g

Myymälöissä

-elävä ravinto-

Maitohappobakteerikäymisellä kypsytetty vähähiilihydraattinen koiranruoka.

Tarkista saatavuus myymälästä. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

3,20 €

Add to wishlist

Ruoka suunniteltu  "terveiden" koirien suolen bakteeritasapainon kunnossapitoon. Kaksi-kolme kertaa viikossa MHB-KARPilla riittää.

Jos koira kärsii hiiva/home ongelmasta ja tätä kautta allergioista, silmä-,korva-,iho- tai/ja suoliongelmista, laitetaan se yksinomaan neljän viikon MHB-KARP kuurille.
MHB-KARP sopii yksinomaisena ruokana mainiosti koko koiran eliniän.

MHB-KARP sopii epileptikoille ja ADHD tapauksille. Näillä aivojen välittäjäaineet muuttuvat kun ne alkavat toimia ketoosilla sokerin sijaan. Diabeetikoille veren sokerin alentajana MHB-KARP on taivaan lahja.

Maitohappobakteerikäyminen hajottaa rasvaa rasvahapoiksi ja proteiinia aminohapoiksi sekä sokeria maitohapoiksi. Näin ruoan imeytyminen helpottuu.

Koska kyseessä on elävä ravinto,tulee se sulattaa jääkaappilämpötilassa. Tuote pidetään vuorokausi huoneen lämmössä jolloin se jatkaa valmistumista.

Koostumus: suomalainen possun liha ja elimet sekä naudan maha, silakka, porkkana, kaali, hapankaali, piimä, kananmuna, pellava, kauralese, peruna, sokerijuurikaskuitu, mausteseos (valkosipuli, oregano, mustapippuri, anis, inkivääri, kumina, paprika, kurpitsansiemen), maitohappobakteeri, omenaviinietikka

Tuote on raaka. Sisältää rustoa.

Ravintosisältö: energia 1005kJ/100g, valkuainen 48,4%, rasva 57,9%, hiilihydraatti <0,1%, kalsium 5,3 g/kg, fosfori 5,1g/kg, kosteus 66%, tuhka 3,79%, raakakuitu 1,8%