NEU KanaKarp 500g Näytä suurempana

Myynnissä vain myymälässämme

NEU KanaKarp 500g

Myymälöissä

-elävä ravinto-

Maitohappobakteerikäymisellä kypsytetty  vähähiilihydraattinen koiranruoka.

Tarkista saatavuus myymälästä. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

3,30 €

Add to wishlist

Ruoka suunniteltu  "terveiden" koirien suolen bakteeritasapainon kunnossapitoon. Kaksi-kolme kertaa viikossa MHB-KARPilla riittää.

Jos koira kärsii hiiva/home ongelmasta ja tätä kautta allergioista, silmä-,korva-,iho- tai/ja suoliongelmista, laitetaan se yksinomaan neljän viikon MHB-KARP kuurille.
MHB-KARP sopii yksinomaisena ruokana mainiosti koko koiran eliniän.

MHB-KARP sopii epileptikoille ja ADHD tapauksille. Näillä aivojen välittäjäaineet muuttuvat kun ne alkavat toimia ketoosilla sokerin sijaan. Diabeetikoille veren sokerin alentajana MHB-KARP on taivaan lahja.

Maitohappobakteerikäyminen hajottaa rasvaa rasvahapoiksi ja proteiinia aminohapoiksi sekä sokeria maitohapoiksi. Näin ruoan imeytyminen helpottuu.

Koska kyseessä on elävä ravinto,tulee se sulattaa jääkaappilämpötilassa. Tuote pidetään vuorokausi huoneen lämmössä jolloin se jatkaa valmistumista.

Koostumus: suomalainen broilerin liha ja elimet, vihannekset, hapankaali, kananmuna, piimä, pellava, kauralese, sokerijuurikaskuitu, maitohappobakteeri, omena-viinietikka

Tuote on raaka. Sisältää luuta. Annostus n. 1kg/30kg/vrk.

Ravintosisältö: Energia 807kJ/100g, valkuainen 50,8%, rasva 43,9%, hiilihydraatti <0,1%, kalsium 50,4g/kg, fosfori 30g/kg, kosteus 66,8%, tuhka 12,4%, raakakuitu 1,05%