VOM Puppy - täysravinto pennuille 500g Näytä suurempana

Myynnissä vain myymälässämme

VOM og Hundemat Puppy -pennuille 500g

Vom og Hundemat on kehittänyt yksilöllisen sekoituksen pennuille. Sekoitus sisältää kanaa, naudan pötsiä, lohta, munia ja naudan maksaa. Sekoitus varmistaa että pentusi saa runsaasti ravinteita ja on myös erityisesti suunniteltu vastaamaan pentusi energian ja proteiinin tarpeisiin.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

2,50 €

Add to wishlist

Proteiini15 %
Rasva16 %
Hiilihydraatit0 %
Kuiva-aineet33-35 %
Hiili5 %
Kalsium0,9 %
Fosfori0,6 %
Energia*2050 kcal
Energia Rasvasta71 %
Energia Proteiinista

29 %


Ruoka

PUPPY-ruokaa voidaan antaa sellaisenaan tai yhdistettynä muihin penturuokiin (kuivaruoka tai muut kosteat ruuat) alkaen 3-4 viikon ikäisestä ja ihan siihen asti kunnes koira on täysikokoinen. PUPPY soveltuu myös hyvin tiineenä olevalle tai imettävälle nartulle.

Oikea annostus pennulle

Oikea annostus pennulle, kunnes pentu saavuttaa noin 40% arvioidusta täysikokoisen painosta, on päivittäisenä annoksena noin 4-5% pennun painosta. Kun pentu on välillä 40-80% täysikokoisen painosta, soveltuva päivittäinen annoskoko on 3,5% pennun painosta. Tämän jälkeen päiväannoksen kokoa kannattaa pudottaa asteittain tasolle 2% painosta siihen asti kunnes koira on täysikokoinen.

Ruokahalusta

Varmista, että huolehdit pentusi ruokahalusta – pennun tulisi syödä aina, kun ruokaa tarjotaan. Jos pentu ei halua syödä, ota ruoka pois. Älä lankea ansaan jossa tarjoat puolitäydelle pennulle jatkuvasti herkullisempia ruokia. Pentu kannattaa pitää hyvässä kunnossa ilman että siitä tulee ylipainoinen.

Pakattu 500g pötköön.