Catz Finefood Multipack N°1 12 x 86g Näytä suurempana

Catz Finefood Multipack N°1 12 x 85g

Catz Finefood on huippulaatuinen viljaton kissan märkäruoka. Runsaasti herkullista lihaa sisältävä märkäruoka on valmistettu eurooppalaisista raaka-aineista. Catz Finefood kissan märkäruoat jäljittelevät kissan luonnollista ravintoa, sisältäen monipuolisesti lihan lisäksi myös pieniä määriä sisäelimiä sekä tärkeitä luonnon vitamiineja ja kivennäisaineita sisältäviä kasveja.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

18,95 €

Add to wishlist

Catz Finefood Multipack N°1 12 x 85g

Catz Finefood Multipack sisältää lajitelman huippulaatuisia viljattomia kissan märkäruokia.  Catz Finefood kissan märkäruoat jäljittelevät kissan luonnollista ravintoa, sisältäen monipuolisesti lihan lisäksi myös pieniä määriä sisäelimiä sekä tärkeitä luonnon vitamiineja ja kivennäisaineita sisältäviä kasveja. 

Multipack sisältää:
2 kpl N° 3 siipikarja 85g
2 kpl N° 5 lohi ja siipikarja 85g
2 kpl N°7 vasikka 85g
2 kpl N° 9 riista 85g
2 kpl N°11 lammas & kani 85g
2 kpl N°13 silli & rapu 85g

Catz Finefood kissan märkäruoat valmistetaan kevyesti höyryttämällä. Valmistustapa takaa hyvän säilyvyyden tärkeille rasvahapoille ja ravintoaineille. Takuulla ilman säilöntäaineita, väriaineita tai aromivahventeita valmistettu ruoka on maistuvaa ja ravitsevaa. GMO-vapaa kissanruoka, joka on kokonaisuudessaan valmistettu Saksassa. Catz Finefood kissan märkäruokien valmistukseen käytetty kala on ympäristöystävällisin menetelmin luonnonvesistä pyydystettyä. Liha on eurooppalaista alkuperää.