Ziwi Peak Kissa Peura 400g Näytä suurempana

Ziwi Peak Kissa Peura 400g

Ziwi Peak Air-Dried Venison on vain yhtä eläinproteiinia, vapaana kasvanutta peuraa, sisältävä luonnollinen ilmakuivattu täysravinto, joten se sopii erityisesti kissoille joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä. Hellä ja hidas kaksivaiheinen ilmakuivausmenetelmä valmistaa ravinteikasta ja yhtä hyvin sulavaa ruokaa kuin tasapainotettu raakaruoka.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

29,90 €

Add to wishlist

Ziwi Peak Air-Dried Venison on vain yhtä eläinproteiinia, vapaana kasvanutta peuraa, sisältävä luonnollinen täysravinto, joten se sopii erityisesti kissoille joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä. Vitamiineja ja mineraaleja ruokaan antaa merilevä ja glukosamiinia ja kondroitiinia ruokaan tulee vihersimpukasta. 

Ziwi Peak Peura:

- parantaa ruoansulatusta
- sopii hyvin ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville.
- sopii painon hallintaan
- pitää ihon ja turkin hyvässä kunnossa
- ruoan sisältämät glukosamiini ja kondroitiini edistävät nivelten liikkuvuutta ja terveyttä.
- hellävaraisen ilmakuivauksen ansiosta on erityisen maukasta ja hyvin sulavaa

Koostumus: Peuraa (93%): liha, sydän, maha, maksa, munuaiset, keuhko, luu. Uuden-Seelannin viherhuulisimpukka (3%), lesitiini, sikuri-inuliini, kuivattu merilevä, vitamiinit ja mineraalit, suola, DL-metioni, tauriini.

Lisäaineet: natriumkloridi 2700mg/kg, DL-metioni 770 mg/kg, sinkkiaminohappoyhdiste 130 mg/kg, kupariaminohappoyhdiste 67 mg/kg, rauta-aminohappoyhdiste 64 mg/kg, magnesiumaminohappoyhdiste 25 mg/kg, natriumseleniitti 8 mg/kg, D3-vitamiini 36 IU/kg

Analysoitu koostumus: Proteiini 46%, Rasvapitoisuus 29%, Kuitu 1%, Kosteus 8%, Hehkutusjäännös 10%, Energia (laskennallinen) 4700 kcal/kg