ORIJEN TUNDRA KISSAN MAKUPALA 35 G Näytä suurempana

ORIJEN ALBERTA WILD BOAR KISSAN MAKUPALA 35 G

ORIJEN ALBERTA WILD BOAR kylmäkuivattu kissan makupala sisältää 100 % maatilalla kasvatettua villisikaa. Raaka-aineet toimitetaan aina tuoreena ja ilman säilöntäaineita lähialueiden kasvattajilta, jonka jälkeen ne kylmäkuivataan. Luonnon ravintoaineet säilyvät näin erinomaisen hyvin tässä herkussa, jota kissasi tulee rakastamaan – takaamme sen.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

6,40 €

Add to wishlist

ORIJEN kylmäkuivatut makupalat valmistetaan Champion Petfoodsin omissa keittiöissä Kanadan Oakvillessa. Tuoreet lähialueiden raaka-aineet jäädytetään nopeasti, jolloin ravintoaineet lukittuvat makupalojen sisään. Nopean jäädytyksen jälkeen makupalat pidetään pakastimessa 18-24 tuntia, jolloin jäätynyt vesi kaasuuntuu, mutta ravintoaineet säilyvät makupaloissa. Mitään raaka-aineita ei siis kypsennetä eikä säilötä säilöntäaineilla. Pakastamisen jälkeen makupalat ovat valmiita pussitettavaksi Champion Petfoodsin omissa tiloissa Morinvillessa, Kanadassa.

Tutustuthan tuoteselosteeseen. 100 % lihaa ja sisäelimiä!

KOOSTUMUS
Tuore villisianmaksa 50 %, tuore luuton villisika 50 %.

RAVINTOAINEKOOSTUMUS
Raakavalkuainen 45 %, rasva 35 %, hehkutusjäännös 9 %, raakakuitu 1 %.

KALORIMÄÄRÄ
ORIJEN kissan makupala sisältää enintään 3 kaloria per makupala.

ANNOSTELU JA KÄYTTÖ
Palkitse rakas kissasi kylmäkuivatulla ORIJEN makupalalla aina kun on kiitoksen tai hellittelyn paikka. Murra makupalat pienemmiksi ja käytä palkkana koulutustilanteissa. Huolehdithan siitä, että kissallasi on aina raikasta vettä saatavilla. ORIJEN WILD BOAR KYLMÄKUIVATTU MAKUPALA on kissojen täydennysravinto.

Lisää tietoa tuotteen kotisivulta