ORIJEN REGIONAL RED FOR CATS Näytä suurempana

ORIJEN ORIGINAL KISSAN MAKUPALA 35 G

ORIJEN ORIGINAL kylmäkuivattu kissan makupala sisältää 100 % vapaana kasvanutta kanaa ja kalkkunaa sekä luonnonvesiltä pyydettyä kampelaa. Raaka-aineet toimitetaan aina tuoreena ja ilman säilöntäaineita lähialueiden kasvattajilta ja kalastajilta, jonka jälkeen ne kylmäkuivataan. Luonnon ravintoaineet säilyvät näin erinomaisen hyvin tässä herkussa, jota kissasi tulee rakastamaan – takaamme sen.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 2

5,50 €

Add to wishlist

ORIJEN kylmäkuivatut makupalat valmistetaan Champion Petfoodsin omissa keittiöissä Kanadan Oakvillessa. Tuoreet lähialueiden raaka-aineet jäädytetään nopeasti, jolloin ravintoaineet lukittuvat makupalojen sisään. Nopean jäädytyksen jälkeen makupalat pidetään pakastimessa 18-24 tuntia, jolloin jäätynyt vesi kaasuuntuu, mutta ravintoaineet säilyvät makupaloissa. Mitään raaka-aineita ei siis kypsennetä eikä säilötä säilöntäaineilla. Pakastamisen jälkeen makupalat ovat valmiita pussitettavaksi Champion Petfoodsin omissa tiloissa Morinvillessa, Kanadassa.

Tutustuthan tuoteselosteeseen. 100 % lihaa ja sisäelimiä!

KOOSTUMUS
Tuore kananmaksa 24 %, tuore kalkkunanmaksa 24 %, tuore luuton kana 24 %, tuore luuton kalkkuna 24 %, tuore ruodoton kampela 4 %.

RAVINTOAINEKOOSTUMUS
Raakavalkuainen 45 %, rasva 35 %, hehkutusjäännös 7 %, raakakuitu 1 %.

KALORIMÄÄRÄ
ORIJEN kissan makupala sisältää enintään 3 kaloria per makupala.

ANNOSTELU JA KÄYTTÖ
Palkitse rakas kissasi kylmäkuivatulla ORIJEN makupalalla aina kun on kiitoksen tai hellittelyn paikka. Murra makupalat pienemmiksi ja käytä palkkana koulutustilanteissa. Huolehdithan siitä, että kissallasi on aina raikasta vettä saatavilla. ORIJEN ORIGINAL KYLMÄKUIVATTU MAKUPALA on kissojen täydennysravinto.

Lisää tietoa tuotteen kotisivulta


Kirjoita arvostelu.


Kissan makupalat
Ulla M. on 2017-06-27Erittäin laadukas ja varmasti maistuva makupala, ainakin molemmille iäkkäille kissoilleni.
Kissan makupalat
Ulla M. on 2017-06-27Ehdottomia herkkunaksuja molemmille, jo iäkkäille, kissoilleni. Emäntänäkin tykkään, kun laatu on kohdallaan, eivätkä mussuta roskaruokaa.