Naturea Tonnikala & Katkarapu 85g Näytä suurempana

Naturea Tonnikala-Katkarapu kissojen märkäruoka 85g

Naturea Tonnikala ja Katkarapu kissoille valmistetaan villinä pyydetyistä tonnikaloista ja katkaravuista. Ruoka on viljaton ja antaa kissallesi terveellistä ja tasapainoista ravintoa. Korkealaatuiset ainekset varmistavat, että annat lemmikillesi optimaalista ravintoa.

Tiedot

Average rating: 4.5/5 - Number of reviews: 4

1,40 €

Add to wishlist

Täydellinen ruokasarja neljällä erilaisella ja maukkaalla maulla. Kehitetty kissasi tarpeita ajatellen 90 % tuoreilla ainesosista ja täysin viljattomana. Aito Viljaton Märkäruoka Kissoille tukee kissasi tervettä ja tasapainoista elämää. Monipuolisempaa ruokailukokemusta varten suosittelemme vaihtelua eri kala- ja lihamakujen välillä. Sekoittamalla märkä- ja kuivamuonaa lisäät joka aterian maukkautta.

AITO VILJATON MÄRKÄRUOKA KISSOILLE on valmistettu välttämättömistä ja luonnollisista raaka-aineista käyttäen kalaa pääproteiinilähteenä. Siksi se sisältää tauriinia ja Omega-3 sekä Omega-6 rasvahappoja, jotka ovat välttämättömiä osia lemmikkiemme hyvinvointia.

Koostumus

Tuore tonnikala: 53%

Vesi: 42%

Tuore katkarapu: 5%

Lisäaineet / kg

E-vitamiini 30 mg

Tyypillinen ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen: 15%

Öljyt ja rasvat: 3%

Raakakuitu: 0,5%

Tuhka: 1%

Kosteus: 81%

Pakkauskoko 85g

Lue lisätietoa teknisestä tiedostosta.Kirjoita arvostelu.


Naturea Tonnikala-Katkarapu
Heidi K. on 2017-05-30Valitettavasti omat nirsot seniori kissat eivät suostuneet syömään, koska ruoka oli patee muodossa, mutta siskontytön nuoret alle 1v pennut olivat ruuasta aivan haltioissaan! Hyvä ruoka korkealla lihapitoisuudella ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.
Naturea tonnikala-katkarapu
Tiia M. on 2017-05-22Erittäin maistuva ruoka! Ruoka tuoksui niin herkulliselta, ettei Iines kissa voinut vastustaa sitä.
Tonnikala ja katkarapu
Päivi I. on 2017-05-28Tämä oli tosi hyvää. Leevi, joka ei yleensä syö purkkiruokaa tyhjensi kupin hetkessä. Onni pääsi myös vähän osallistumaan, kun isoveli antoi vähän maistiaisia.Leevi jopa nuoli purkista viimeisetkin jämät. Vilho maistoi, mutta katkaravut eivät kuulu suurimpiin suosikkeihin.
Maistuu!
Katja s. on 2017-05-30Ruoka maistui erittäin hyvin kissoilleni. Hyvä koostumus ja sopiva annoskoko. Miellyttävä tuoksu, joka ei jää asuntoon haisemaan kissojen ruokailun jälkeen