Naturea Tonnikala & Kana 85g Näytä suurempana

Naturea Tonnikala-Kana kissojen märkäruoka 85g

Naturea Tonnikala & Kana kissoille on viljaton ja valmistetaan korkealaatuisilla proteiineilla, antaen kissallesi terveellistä ja tasapainoista ravintoa. Naturea kissan märkäruoat on kehitetty täyttämään kissojen terveystarpeita. Premium-luokkaiset proteiinilähteet herkullisina yhdistelminä kelpaavat hyvin nirsoillekin kissoille.

Tiedot

Average rating: 3.5/5 - Number of reviews: 6

1,40 €

Add to wishlist

Määräalennus

MääräAlennusSäästät
4 25% Jopa 1,40 €

Täydellinen ruokasarja neljällä erilaisella ja maukkaalla maulla. Kehitetty kissasi tarpeita ajatellen 90 % tuoreilla ainesosista ja täysin viljattomana. Naturea Aito Viljaton Märkäruoka Kissoille tukee kissasi tervettä ja tasapainoista elämää. Monipuolisempaa ruokailukokemusta varten suosittelemme vaihtelua eri kala- ja lihamakujen välillä. Sekoittamalla märkä- ja kuivamuonaa lisäät joka aterian maukkautta.

Korkealaatuiset ainekset varmistavat, että annat lemmikillesi optimaalista ravintoa. Ruoassa on vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja tukemaan kissasi vastustuskykyä.

Koostumus

Liemi: 41%

Tuore tonnikala: 29%

Tuore kana: 15%

Tuore kananmaksa: 15%

Lisäaineet / kg

E-vitamiini 30 mg

Tyypillinen ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen: 12%

Öljyt ja rasvat: 4%

Raakakuitu: 0,5%

Tuhka: 2%

Kosteus: 80%

Pakkauskoko 85g

Lue lisätietoa teknisestä tiedostosta.Kirjoita arvostelu.


maistatus
Marjo K. on 2017-06-05koostumus hyvin tiivis, kissat tykkäsivät
Maistatus
Taija N. on 2017-06-06Niin tyytyväinen kun Emäntä olikin, että löysi uuden ruuan, joka koostumukseltaan kuulosti siltä, että kelpaisi niin valitettavasti kuppiin jäi eli ei kelvannut meidän nirsoille karvakavereille.
Tonnikala-kana
Sonja S. on 2017-06-26Kissoille hyvin maistuva ruoka! Viljattomuus ehdoton plussa. Kaikki kolme kissaa söivät hyvällä ruokahalulla.
Naturea tonnikala-kana
Tiia M. on 2017-05-15Hyvä ruoka, kelpasi myös erittäin nirsolle kissalle. Plussana viljattomuus ja erittäin korkea lihapitoisuus.
Tonnikala-kana
Päivi I. on 2017-05-28Tämä oli Vilhon ja Onnin ehdoton suosikki. Vilho jonka vatsa on herkkä söi tätä ruokaa suurella nautinnolla. Tästä ei tullut vatsavaivoja, mikä on hyvä juttu. Tätä meille lisää...
Naturea tonnikala-kana
Heidi K. on 2017-05-30Hyvä viljaton ja korkean lihapitoisuuden omaava ruoka, johon ei ole lisätty mitään turhaa, mutta valitettavasti omat nirsot kissat ei suostunut syömään, koska oli patee muodossa. Suosittelen kuitenkin kaikkia ehdottomasti kokeilemaan!