Naturea Lands Cat & Kitten 350g Näytä suurempana

Naturea Lands Cat Kitten

Ilveksen tapaan kissa on lihansyöjä, ja sitä pitää ruokkia eläinproteiineilla.

Naturea Lands Cat & Kitten on eläinlääkäreiden ja ravintotieteilijöiden kehittämä biologisesti oikeaoppinen ruoka, joka sopii kaiken rotuisille ja –ikäisille kissoille. Naturea Lands Cat & Kitten sisältää 75% lihaa ja kalaa ja 0% viljaperäisiä aineita.

Huom! Tarjouserän parasta ennen -päiväys 11/2018. 

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 14

25,90 €

12,95 € / kg

Add to wishlist

Naturea Lands Cat & Kitten on viljaton, vähähiilihydraattinen ja ihmisravinnoksi sopivista aineksista valmistettu kissanruoka, joka sisältää 75 % eläinperäisiä ainesosia; kania, kanaa, lohta ja silliä. Muita ainesosia ovat tapioka, kananrasva, bataatti, tomaatti ja merilevää.

Eläinperäiset raaka-aineet

Tuore luuton lohi: 30,82%

Kuivattu kana: 16,22%

Kuivattu kani: 12,17%

Kananrasva: 7,29%

Kuivattu silli: 5,68%

Hydrolysoitua kanaa: 2,43%

Lohiöljyä: 0,81%

Tyypillinen ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen: 38 %

Rasva: 20 %

Raakakuitu: 3 %

Kosteus: 7 %

Hiilihydraatit: 23,5 %

Hehkutusjäännös: 8,5 %

Metabolinen energia: 385 kCal/100g

Kalsiumi: 0,98 %

Fosfori: 0,87 %

Koostumus

31% tuore luuton lohi, 16% kuivattu kana, 16% bataatti, 12% kuivattu jänis, kananrasva, 6% kuivattu silli, tapioka, pellavansiemen, kanakastike, lohiöljy, tomaatti, sinimailanen, mineraaleja, vitamiineja, tauriini, merilevä, karpalo, mannan-oligosakkaridi frukto-oligosakkaridi.

Saatavissa olevat pakkauskoot: 350 g, 2 kg and 7 kg.

Naturea on portugalilainen yritys, joka noudattaa biologisen oikeaoppisuuden konseptia, tuottaen ruokaa perustuen siihen, mitä lemmikkisi oikeasti tarvitsee. Raaka-aineet ovat aina ihmisille hyväksytyistä aineksista ilman ylimääräisiä täyteaineita.Kirjoita arvostelu.


Excellent dry food.
David N. on 2017-08-06One of the very few foods that won't upset my cat's stomach. Highly recommended.
Kissanruoka
Hanne A. on 2017-06-28Hyvin toimi myös koiran namipalana.
!
Hanna L. on 2017-06-27Maistuu nirsollekin kissalle.
marja.lepisto@luukku.com
Marja L. on 2017-03-27Erinomaisia muroja. Kissojemme mielestä. Toinen niistä haluaa syödä lähes pelkästään näitä muroja ja hyvin näkyy voivan. Paksukin on kuin pieni tynnyri. Vatsat pysyvät kunnossa ja vettäkin tulee juotua. WCtä siivotessa olen huomannut ettei milloinkaan ole ripuloitu.
Erittäin hyvä!
Noora H. on 2017-06-27Tuote oli maistuvaa ja selkeästi erittäin hyvin sulavaa. Kissani joutui laihdutuskuurille ja otin tämän tuotteen kokeiluun koska hän rakastaa raksuja yli kaiken ja "tarvitsee" niitä tietyn määrän päivässä. Tätä ruokaa sai antaa juuri tarpeeksi ja kissakin laihtui sopivan määrän. Tuote oli tarjouksessa ja siksi päätin kokeilla sitä koska olen etsinyt vastaavanlaista ruokaa. Ainut asia josta antaisin negatiivista palautetta on nappulakoko, saisivat olla hiukan suurempia.
Täydellinen kuivaruoka
Laura-Ilona K. on 2017-05-31Nirsoakin nirsompi kissa söi tätä ruokaa yhtään miettimättä. Kissalla on myös herkkä vatsa, mutta tämä ruoka ei tehnyt suolistolle hallaa. Kissa tykkäsi, kissan maha tykkäsi ja emäntä tykkäsi, kun ei tarvinnut haisevia jätöksiä siivota.
Ruokatestaus
Sara r. on 2017-06-06Meidän todella nirso Coonimme söi hyvällä ruokahalulla. Muutaman päivän jälkeen piti taas antaa jotain muuta sekaan kun neiti päätti että ei enää nappula pelkästään maistu. Hyvät ravintoarvot.
Herkku!
Sanna K. on 2017-06-19Kissani on hyvin valikoiva ruoan suhteen, ihan sen mukaan ostetaan ruokaa mikä sattuu kelpaamaan. Saimme näytteen tästä tuotteesta ja voin suositella. Ruokaa tarjottiin eri paikasta kuin yleensä ja vaikka normi ruokintapaikalla oli koko ajan ruokaa, meni kissa tyhjän kupin viereen odottamaan uutta annosta Natureaa. Turkki kiiltää ja vatsa voi hyvin, voin suositella jmuillekin rantuille kissakuninkaallisille!
Hyvät nappulat
Anne A. on 2017-06-26Neljä Devon Rex kissaani maisteli pussillisen, ja hyvin upposi!
Testattu uutuus
Tuula V. on 2017-05-12Hyvin maistui uudet raksut nirsollekin kissalle,hyvänkokoisia raksuteltavia.Tuoksu aika voimakas.
Nirsommankin mieleen :)
Satu o. on 2017-05-12Nirso kissaneitimme popsi ekat naksut suuhunsa hyvinkin äkkiä nuuskaisun jälkeen eikä aikaillut syödä enemmänkin. Siispä kaiken kaikkiaan kissamme antaa tuotteelle pisteitä täydet viisi. Maistuvaa, sopivan kokoista.
Maku mikä on kissan mieleen
Anna S. on 2017-05-12Erittäin pidetty kissan kuivaruoka. Pentukissani kehräsi saadessaan tätä kuppiin, eikä voinut vastustaa sen voimakasta ja hyvää tuoksua. Nappulat olivat sopivan kokoisia pienellekin kissalle. Vatsa on toiminut hyvin ja kisumme onkin juonut aina mielellään vettä kuivaruoan syönnin jälkeen. Tätä syödään monesti mieluummin kuin märkäruokaa.
testattava tuote
Niemistö i. on 2017-05-15Voimakas, pienet kovat palat: voisivat olla hieman isompiakin, ei jauhoontuvaa...hyvin maistui.
Testattu nappula
Jaana L. on 2017-05-28Lähinnä raakaa syöväni 1 vuotias kissani tykästyi kovasti tähän nappulaan. Juoksujalkaa tultiin kipolle kun tätä siihen laittoi. Myös 4 vuotias erittäin nirso kissani joka syö VAIN iso kokoisia nappuloita tykkäsi tästä. Maistuva nappula!!!