Alennettu hinta! PrimaCat Deluxe Crispy Chicken - kanaa ja surimia hyytelössä 50g Näytä suurempana

PrimaCat Deluxe Crispy Chicken - kanaa ja surimia hyytelössä 50g

Mehevää kanaa

  • 60 % kanan rintafileetä ja surimia
  • 100 % luonnolliset raaka-aineet
  • Ei sisällä vehnää tai sokeria 

Tiedot

rating Ei arvosteluja

0,66 €

-30%

0,95 €

Add to wishlist

Annoksessa on pääraaka-aineena maukasta kanaa, lisukkeenaan samettista surimia, ripaus riisiä (1 %) sekä kissasi tarvitsemaa vettä. Hyytelöity luonnollisella merileväuutteella.  100 % luonnollinen sisältö, ei keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. 

Kanaa ja surimia hyytelössä

Koostumus: Kananrinta 60 %, surimi 4 %, riisi 1 %, vesi 35 %.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 15,0 %, raakaöljyt ja -rasvat 1,6 %, raakakuitu < 0,1 %, hehkutusjäännös 1,0 %, kosteus 81,0 %. %. Hyytelöity luonnollisesti merileväuutteilla.

Ohjeet

Käyttöohje: Säilytä kuivassa ja viileässä, avattu pakkaus jääkaapissa. Parasta ennen –päiväys ja eränumero: katso leima.

Ruokintaohje: Täydennysravintoa. 4-5 –kiloiselle kissalle noin 4-5 annospussia päivässä jaettuna vähintään kahteen eri ateriaan. Päivittäinen ravinnontarve riippuu esim. kissan rodusta, iästä ja aktiivisuudesta. Tarjoa huoneenlämpöisenä ja pidä aina raikasta juomavettä saatavilla.

Olemme niin varmoja annospussiemme erinomaisuudesta, että annamme niille 100 % makutakuun: Jos kissasi ei ole tuotteeseemme tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Lue lisää www.primacat.fi/makutakuu/