Naturea Treats Cat Lamb Semi-Moist 100g Näytä suurempana

Naturea Treats Cat Lamb Semi-Moist 100g

On makuja, jotka miellyttävät sekä kissanpentuja että aikuisia kissoja ja lammas on yksi niistä. Tuore lampaan liha, kana, porsaanliha, hedelmät ja merilevä tekevät mieluisen tästä makupalasta kaikkein vaativimmillekin nelijalkaisille ystävillemme, myös steriloiduille.

Tiedot

Average rating: 4/5 - Number of reviews: 5

2,95 €

Add to wishlist

Sisältö

Tuore lammas, tuore kana, tuore porsaan maksa, tuore kala, omena, päärynä, linssit, merilevä, glukosamiini (1500 mg/kg), tauriini (1600 mg/kg), kondroitiini sulfaatti, sinkki (665 mg/kg).

Analysodut pitoisuudet

Proteiini 32%, rasva 8%, kuitu 1%, tuhka 9,5%, kosteus 20%, Omega 3&6 0,35%, kalsium 1%.Kirjoita arvostelu.


Maistuva nami
Reetta T. on 2017-07-08Kaikki neljä kissaa tulivat kukin vuorollaan tutkimaan ja maistelemaan uusia nameja innolla. Hyvällä halulla söivät, mutta eivät aivan niin innokkaasti kuin ankkaversiota. Koostumuksesta iso plussa, eivät ole kuivia kuten monet herkut. Valmistusaineet ok, mitä nyt kasviperäiset tuotteet turhia. Miinusta siitä, ettei pakkaus ole uudelleensuljettava, muutoin kiva.
perushyvä nami!
Satu S. on 2017-06-02Tuoksuva ja maistuva nami. Kelpaa nirsommallekin. Paketti omasta mielestäni vähän epäkäytännöllinen. Uudelleensuljettava malli olis parempi... siitä miinukset.
Nam nam
Henna K. on 2017-05-22Itseä miellyttää koostumus ja tuoksu. Kissatkin olivat samaa mieltä :)
Naturea Lamb semi-moist
Hanna K. on 2017-05-27Ensin Coonimme kiinnostui ja söi vähän mutta jättikin loput lautaselle. On olemassaan erittäin nirso ruokien suhteen muutenkin. Kuitenkin pakkauksen ulkonäkö on tyylikäs, ruuan koostumus ja koko sopiva .
Palkinto
Sirpa R. on 2017-05-30Olli ja Pätkä osallistui Facebookissa arvontaan ja saivat tämän maistiaiseksi. Olli isompana ja vanhempana hyppäsi jo tiskipöydälle kun rasiaa avattiin. Ronkelit pojat söivät kipot lähes tyhjiksi. Joten he suosittelevat