Alennettu hinta! MUSH Vaisto® CAT Kana-nauta Näytä suurempana

Myynnissä vain myymälässämme

MUSH Vaisto® CAT Kana-nauta 800g

MUSH Vaisto CAT Kana-nauta on raaka täysravinto kissoille. Se sisältää kissalle tärkeitä ravintoaineita, erityisesti D-vitamiinia, kuparia sekä jodia. Tämän vuoksi se sopii aikuisten kissojen lisäksi myös kissanpennuille takaamaan parhaat mahdolliset lähtökohdat kasvuun ja tervelliseen elämään jo pienestä pitäen.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 2

5,04 €

-20%

6,30 €

6,30 € / Kg

Add to wishlist

Koostumus:
Broileri 63 % (sydän, liha, luu, rusto) nauta 36 % (keuhko, sydän, liha,
maksa, veri, rusto), kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, merilevä.

Ravintoaineet
/100 g
Energia
663,5 kJ / 158 kcal
Proteiini
15.90g
Rasva
10.30g
Kalsiumia
0.40g
Fosforia
0.30g
Kosteus
69.70g
Tuhka
2.50 g


Kirjoita arvostelu.


Nirso kissa kiittää
Tiina S. on 2016-02-05Eurooppalainen 7-vuotias poikakissa on aikaisemmin nirsoillut sekä märkäruokien että raakaruoan kanssa. Syönyt laadukkaita kuivaruokia ja saanut joskus märkäruokia vaihtelun vuoksi, mutta nirsoillut monien laadukkaidenkin märkäruokien kanssa. Aikaisempia Mush CAT pullia ei syönyt, mutta lähes ensinuuhkaisulta keltainen kana-nauta -pulla osui ja upposi. Ensimmäisellä maistamiskerralla hiukan aikailtiin ja oltiin varovaisia (ensimmäiset palat kädestä), mutta jo seuraavasta kerrasta alkaen kisumisu on syönyt sulatetun pullan välittömästi! Maistuu hyvin ja helppo käyttää. Uudelleen suljettava pussi on kätevä pakasteesta ja sulamaan voi ottaa tarvittavan määrän kerrallaan. Erityisen kivaa totutteluvaiheessa, mutta pussista riittää kuitenkin pitkäksi aikaa yhdelle kissalle. Suosittelen ja tullaan kokeilemaan myös toista makuvaihtoehtoa!
Nirsomman kissan lempiruokaa, toinenkin syö
Tuuli M. on 2017-03-21Kahdesta Eurooppalaiskissasta nirsompi ja vanhempi pitää tästä todella paljon. Kuuluu harvoihin lempiruokiin. Ihan pelkkänä en syötä, vaan saa laadukasta märkäruokaa ja pienen määrän laadukkaita raksujakin lisänä. Muut maut näistä Vaistoista eivät herralle kelpaa, koska ilmeisesti ei tykkää possusta. Nuorempi ja kaikkiruokaisempikin syö näitä, mutta eivät ole samalla tavalla herkku. Hyvä tuote, koska raakaruoassa saa kaikki vitamiinit ja hivenaineet sekä tasapainoisen koostumuksen ilman, että itse tarvitsee laskea, sekoittaa ja säätää. Helppo ja hyvä sekä laadukas tuote