Vetcare CothiVet® antiseptinen haavasumute 30ml Näytä suurempana

Vetcare CothiVet® antiseptinen haavasumute 30ml

Vetcaren CothiVet® antiseptisella haavasumutteella voi helposti desinfioida eläinten haavoja ja muista ihovaurioita. Cothivet® tuoksuu voimakkaasti yrteiltä ja sen aromaattinen haju estää eläintä nuolemasta haavaa. Suihke desinfioi ja nopeuttaa ihon palautumista. 

Tiedot

rating Ei arvosteluja

18,95 €

Add to wishlist

Cothivet® on antiseptinen haavasumute haavojen ja muiden ihovaurioiden desinfiointiin eläimillä.

  • haavojen ja vaurioituneen ihon puhdistukseen
  • sisältää kasviuutetta, ei antibiootteja
  • desinfioi ja nopeuttaa ihon palautumista
  • estää eläintä nuolemasta haavaa
  • karkottaa kärpäsiä

Cothivet® tuoksuu voimakkaasti yrteiltä. Aromaattinen haju estää eläintä nuolemasta haavaa ja karkottaa kärpäsiä haava-alueelta.

Käyttö:

Cothivetia voidaan käyttää kaikilla eläinlajeilla haavojen ja tulehtuneiden ihoalueiden puhdistukseen. Puhdista likainen haava ensin vedellä. Suihkuta Cothivetia suoraan haavan päälle 3-4 kertaa päivässä kunnes haava on parantunut. Samoin käsitellään hevosen liikalihaa. Cothivetia voidaan käyttää myös hauteena esimerkiksi hevosen jalassa. Kostuta puhdas haavataitos Cothivetillä ja kiinnitä se siteellä haavan päälle.

Koostumus

Hydrokotyyliuute 89,5 %, laventeliöljy 5,8 %, rosmariiniöljy 1,5 %, hevoskastanjauute 1,2 %, timjamiöljy 0,9 %, sypressiöljy 0,8 %, mailasöljy 0,16 %, asteriuute 0,14 %.

Pohja-aineena on käytetty alkoholia, joten valmiste kirvelee avohaavassa. Cothivetissa ei ole ponnekaasua. Suihke on tasainen, eikä pullo pihise.