PIHQA PET Pihkavoide 27,5ml Näytä suurempana

PIHQA PET Pihkavoide 27,5ml

PIHQA PET Pihkavoide on lemmikeille valmistettu kuusenpihkavoide. Suomalaista kuusenpihkavoidetta voidaan käyttää esimerkiksi lemmikkieläinten ihon naarmuihin ja hiertymiin. Voide sisältää suomalaista kuusenpihkaa (15%) sekä valkovaseliinia. Iho pääsee uusiutumaan normaalisti kuusesta saadun pihkan muodostaessa iholle antibakteerisen kalvon.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

17,90 €

Add to wishlist

PIHQA PET Pihkavoide on lemmikeille valmistettu kuusenpihkavoide. Suomalaista kuusenpihkavoidetta voidaan käyttää esimerkiksi lemmikkieläinten ihon naarmuihin ja hiertymiin. Voide sisältää suomalaista kuusenpihkaa (15%) sekä valkovaseliinia. Iho pääsee uusiutumaan normaalisti kuusesta saadun pihkan muodostaessa iholle antibakteerisen kalvon. Suomessa kuusen pihkaa on käytetty jo vuosisatojen ajan erilaisten ihovaurioiden hoitamiseen ihmisillä ja eläimillä ja PIHQA PET kuusenpihkavoide valmistetaan edelleen saman vanhan reseptin mukaisesti.

Näin käytät voidetta:
Huuhtele hoidettava alue lämpimällä vedellä. Levitä kuusenpihkavoidetta 1–2 mm paksuinen kerros hoidettavalle alueelle. Suojaa alue lialta. Toimenpide tehdään 1–2 kertaa päivässä, kunnes hoidettava alue on parantunut.

Pakkauskoko:
27,5 ml

Ainesosat:
Valkovaseliini ja suomalainen kuusen pihka (15 %)

INCI:
Petrolatum, Finland Spruce (Picea Abies) resin

Varoitukset:
Alkoholivapaa. Ei sovi hartsiyliherkille. Ei limakalvoille, silmiin eikä suuhun. Ei suositella käytettäväksi tiineyden tai imetyksen aikana. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.