Solheds Derma5 Antimikrobinen voide 100ml Näytä suurempana

Solheds Derma5 Germ Fighting Cream 100ml

Antimikrobinen voide

Derma5 antimikrobinen voide on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, tutkitusti tehokas apu hevosten ja koirien ihoinfektioiden ja ihokovettumien hallintaan (mm.rivi, hot spot, elefantti-iho).

Tiedot

rating Ei arvosteluja

20,00 €

Add to wishlist

Derma5 voiteen sisältämät antimikrobiset eteeriset öljyt auttavat estämään ihovaurion leviämistä. Derma5 voide tukee myös ihon uudistumista omega-3, -6 ja -9 rasvahappojen ja eteeristen öljyjen avulla sekä pehmentää kovettumia. Voiteen eteeriset öljyt tekevät koirille hoidetun alueen nuolemisesta epämiellyttävän. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.

Käyttöohje:Hiero Derma5-voidetta puhtaalle ja kuivalle iholle. Suosittelemme ihon pesuun antiseptistä Derma1-shampoota. Hoida oireilevat alueet päivittäin. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Ravistele ennen käyttöä.


Ainesosat: Vesi, glyseriini, kuusi, aloe vera, laventeli, minttu, sitruunaruoho, timjami, pellavasiemen, vehnänalkio, mineraalisilikaatti, emulgointiaine, xantaani


pH ~ 7


Säilytys: +10 - 25°C


Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita - ei doping varoaikaa. Ruotsissa aloe veran käytöllä on 96 tunnin varoaika.