Freedog kosteuspyyhe mango 18cmx28cm Näytä suurempana

Freedog Mango puhdistuspyyhe 18cmx28cm

Freedog Mangon tuoksuinen puhdistuspyyhe 40 kpl

Paketista nopeasti napattava lemmikin puhdistuspyyhe on monikäyttöinen varuste jokaiseen lemmikkiperheeseen niin kotona kuin matkalla. Pyyhkeellä puhdistat nopeasti pienet liat lemmikkisi turkista, tassuista, kasvoista ja ulkokorvista. Kosteuspyyhkeissä mukana Aloe Veraa sekä tuoksuna mangoa, mikä auttaa poistamaan epämiellyttäviä tuoksuja.  

Tiedot

rating Ei arvosteluja

4,90 €

Add to wishlist

Puhdistuspyyhkeet ovat mukavan isoja ja vahvatekoisia, jolloin saat yhdellä pyyhkeellä putsattua nopeasti isommankin koiran tahrat. Pyyhkeet jättävät turkin raikkaaksi ja ihoalueet miellyttävän pehmeiksi. Iho/turkki kuivuu nopeasti eikä jää tahmean tuntuiseksi.

Puhdistuspyyhkeet ovat monikäyttöisiä, joten pidä puhdistuspyyhkeitä mukana matkalla, treeneissä, näyttelyissä ja autossa. Matkalla ollessa saat kostealla pyyhkeellä siivottua nopeasti vaikka pienen lattialle päässeen lirahduksen tai oksennuksen.

Uudelleen suljettava pakkaus säilyttää puhdistuspyyhkeet kosteana pakkauksen avaamisen jälkeenkin. Muista sulkea läppä käytön jälkeen. Hellävaraiset puhdistuspyyhkeet lemmikille koirille, kissoille tai  freteille. Sisältää hoitavaa aloe vera -uutetta

Pakkauksessa on 18x28cm isokokoisia kosteita pyyhkepuhdistuspyykeitä.