Freedog kosteuspyyhe taskukoko mango Näytä suurempana

Freedog Puhdistuspyyhe taskukoko mango

Freedog Mangon tuoksuinen puhdistuspyyhe 25 kpl

Paketista nopeasti napattava lemmikin puhdistuspyyhe on monikäyttöinen varuste jokaiseen lemmikkiperheeseen niin kotona kuin matkalla. Pyyhkeellä puhdistat nopeasti pienet liat lemmikkisi turkista, tassuista, kasvoista ja ulkokorvista. Kosteuspyyhkeissä mukana Aloe Veraa sekä tuoksuna mangoa, mikä auttaa poistamaan epämiellyttäviä tuoksuja.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

3,90 €

Add to wishlist

Puhdistuspyyhkeet ovat mukavankokoisia ja vahvatekoisia, jolloin saat yhdellä pyyhkeellä putsattua nopeasti isommankin koiran tahrat. Pyyhkeet jättävät turkin raikkaaksi ja ihoalueet miellyttävän pehmeiksi. Iho/turkki kuivuu nopeasti eikä jää tahmean tuntuiseksi. Varo kuitenkin laittamasta tuotetta suoraan eläimen silmään tai korvakäytävään.

Puhdistuspyyhkeet ovat monikäyttöisiä, joten pidä puhdistuspyyhkeitä mukana matkalla, treeneissä, näyttelyissä ja autossa. Matkalla ollessa saat kostealla pyyhkeellä siivottua nopeasti vaikka pienen lattialle päässeen lirahduksen tai oksennuksen.

Uudelleen suljettava pakkaus säilyttää puhdistuspyyhkeet kosteana pakkauksen avaamisen jälkeenkin. Muista sulkea läppä käytön jälkeen. Käytön jälkeen hävitä sekajätteessä. Ei saa laittaa vessanpönttöön.

Hellävaraiset puhdistuspyyhkeet lemmikille koirille, kissoille tai  freteille. Sisältää hoitavaa aloe vera -uutetta

Taskukokoinen kosteuspyyhe 18cmx20cm. Paketissa 25 pyyhettä.